Ιερώνυμος εξιτήριο: Ο Αρχιεπίσκοπος βγήκε από το νοσοκομείο

Όπως ανακοίνωσε το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, σήμερα στις 15:45, μετά από 12ήμερη νοσηλεία με κορωνοϊό, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. κ. Ιερώνυμος, αφού ανάρρωσε πλήρως, έλαβε σήμερα το εξιτήριο του νοσοκομείου. Η αρχική διάγνωση με κορωνοϊό και με ήπια συμπτωματολογία, έγινε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου. Ο Αρχιεπίσκοπος, δεδομένης της μεγάλης ηλικίας του και του επιβαρυμένου του ιστορικού με διαβήτη, για προληπτικούς λόγους, μεταφέρθηκε άμεσα σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Εν μέσω της θεραπείας του υπήρξε έντονη φημολογία ότι σε αντίθεση με τη θεραπεία που λαμβάνουν όλοι οι υπόλοιποι ασθενείς από SARS – Cov 2, στα ελληνικά νοσοκομεία, ο Αρχιεπίσκοπος, κατ’ εξαίρεση λαμβάνει μονοκλωνικά αντισώματα, όπως εκείνα που χορηγήθηκαν στον πρώην Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Donald Trump, όταν και εκείνος, λίγο πριν τη διεξαγωγή των πρόσφατων αμερικανικών προεδρικών εκλογών, στις αρχές Νοεμβρίου, νόσησε και ο ίδιος από κορωνοϊό.

Ωστόσο, σύντομα η διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, κυρία Αναστασία Κοτανίδου, προέβη σε διάψευση της άνωθεν φημολογίας, υποστηρίζοντας ότι ούτε για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, αλλά ούτε και για τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιου, ακολουθήθηκαν θεραπευτικά μέτρα, διαφορετικά από ότι για τους υπόλοιπους Έλληνες ασθενείς και πως κανένα φάρμακο δεν ήρθε ειδικά από την Αμερική.

Ο Μακαριότατος μεταφέρθηκε σήμερα, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, όπου και διατηρεί τη μόνιμη κατοικία του. Εκεί πρόκειται να ακολουθήσει τη φαρμακευτική αγωγή, που του συνέστησαν οι θεράποντες ιατροί του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, με την πολύτιμη βοήθεια των οποίων κατάφερε να εξέλθει υγιής από το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here