Κορονοϊός: Μετά την Πάτρα, τώρα η Αγία Βαρβάρα – Τι ζήτησε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης


Κορονοϊός: Νέος συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές προκειμένου να περιοριστούν φαινόμενα συνωστισμού που σχετίζονται με θρησκευτική εορτή όπως συνέβη στη Θεσσαλονίκη κατά τους εορτασμούς για τον Άγιο Δημήτριο.

Μετά το σχέδιο που εφαρμόστηκε στην Πάτρα για τον εορτασμό του Αγίου Ανδρέα, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ρίχνει το βάρος του στην Αγία Βαρβάρα ενόψει του εορτασμού της πολιούχου της πόλης στις 4 Δεκεμβρίου.

Για το λόγο αυτό στην Αγία Βαρβάρα βρέθηκε την Τρίτη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης Λάμπρο Μίχο.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κάλεσε τον κ. Μίχο να ζητήσει από τους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα, «ώστε να μπορέσουμε του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί» με τις δύο πλευρές να επιβεβαιώνουν τη συστράτευση στον αγώνα περιορισμού της πανδημίας του κορονοϊού.

Από την πλευρά του ο κ. Μίχος παρέδωσε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη χειρόγραφη επιστολή του Μητροπολίτη Φαναρίου, Αγαθάγγελου, στην οποία αναφέρεται πως οι Ιερές Ακολουθίες θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών και με την οποία καλεί τους πιστούς να εορτάσουν στις οικίες τους και να μην προσέρχονται στον Ιερό Ναό.

Η επιστολή του Μητροπολίτη Φαναρίου, ΑγαθάγγελουΥπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ