Τραγωδία στη Γερμανία: Η στιγμή της σύλληψης του οδηγού που χτύπησε πεζούς


Δυο νεκροί και πολλοί τραυματίες στο Τρίερ της Γερμανίας όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο κέντρο της πόλης. Η αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη του οδηγού ενώ κυκλοφόρησε και βίντεο.

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης στο Τρίερ της Γερμανίας, με ένα αυτοκίνητο να εισβάλει σε πεζόδρομο και να πέφτει πάνω σε πολίτες. Η αστυνομία απέκλεισε αμέσως την περιοχή και τους γύρω δρόμους, ζητώντας μέσω των social media από τους υπόλοιπους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή, προφανώς υπό τον φόβο τρομοκρατικού χτυπήματος.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη πολύ γρήγορα από τις αρχές, με την αστυνομία να ανακοινώνει επίσημα πως τον έχει στα χέρια της λίγη ώρα αργότερα.

«Ένα άτομο έχει συλληφθεί και δυο άνθρωποι δυστυχώς φαίνεται πως έχουν πεθάνει», ανακοίνωσε μερικά λεπτά μετά η αστυνομία του Τρίερ.

Το βίντεο της σύλληψης

Αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία του Τρίερ δημιούργησε το hashtag #Trier0112 για να ενημερώνει για όλα όσα αφορούν το συμβάν μέσα από το social media, ενώ ζήτησε από τους πολίτες να μην ανεβάζουν δημόσια φωτογραφίες και βίντεο σχετικά με το θέμα αλλά να δίνουν όσες πληροφορίες έχουν στις αρμόδιες αρχές.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία του Τρίερ, ο άνδρας που έχει συληφθεί είναι 51 ετών, ενώ το όχημά του ήταν κανονικά ασφαλισμένο.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ