Ερωτικές σχέσεις: Τα κουμπιά για να ξεκινήσεις ένα ερωτικό παιχνίδι


Ερωτικές σχέσεις: Τα κουμπιά για να ξεκινήσεις ένα ερωτικό παιχνίδι. Πριν ξεκινήσετε μια νέα σχέση, μάθετε να είστε μόνος. Μην ψάχνετε έναν σύντροφο μόνο για να ανακουφίσετε τη μοναξιά, τις επιθυμίες και το κενό σας.

Η αγάπη από την ελευθερία και την ωριμότητα εκείνων που, πέρα ​​από την αναζήτηση, επιτρέπουν στον εαυτό τους να βρουν. Η έναρξη μιας σχέσης απαιτεί συχνά την ανάληψη κινδύνων, το αλεξίπτωτο και το στοίχημα για το ποιος εμφανίζεται ξαφνικά και μας γεμίζει με ψευδαισθήσεις. Μερικές φορές θα κάνουμε λάθος στην επιλογή, είναι αλήθεια. Άλλοι, θα καταφέρουμε να χτίσουμε μια όμορφη ιστορία που, αν και σύντομη, αξίζει να συμβεί. Ωστόσο, αυτό που θέλουμε κατά μέσο όρο είναι να επιτύχουμε μια σταθερή και ικανοποιητική σχέση.

Αγάπη χωρίς ανάγκη: μην ξεκινήσετε μια σχέση μόνο για να αποφύγετε να είστε μόνος ή να ξεχάσετε τον πρώην σας
Γνωρίσατε κάποιον ενδιαφέρον, υπέροχο, συναντηθείτε  αρκετές φορές και δείτε αν  έχετε μια καλή στιγμή κι αν υπάρχει χημεία. Διατηρήστε την ανεξαρτησία σας, μην σταματήσετε να εξερευνάτε και να εξελίσσεστε σε νέες καταστάσεις. Αναπτύξτε τον εαυτό σας σε πολλούς τομείς, μην περιορίσετε την πρόοδό σας, την ικανότητά σας να μάθετε, να απολαύσετε, να ανακαλύψετε. Η εύρεση συντρόφου δεν είναι ο μόνος στόχος που πρέπει να έχουμε στη ζωή. Μην δείχνετε αυτό που δεν είστε, αυθεντικότητα χωρίς φίλτρα. Ένα από τα κλειδιά πριν ξεκινήσουμε μια νέα σχέση είναι να αποσαφηνίσουμε ποιοι είσαστε, τι θέλουμε και τι δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχτούμε. Σε περίπτωση μη διεξαγωγής αυτής της άσκησης αποσαφήνισης και επαφής με τον εαυτό μας, θα χρησιμοποιήσουμε τις μάσκες και τις μισές αλήθειες.

Είναι απαραίτητο να απελευθερωθούμε από το ψυχολογικό βάρος των οικογενειακών εντολών , εκείνων των γονέων που συνεχίζουν να παρεμβαίνουν στη ζωή μας και, πάνω απ ‘όλα, στις σχέσεις μας. Ομοίως, είναι επίσης αποφασιστικό να είμαστε σε θέση να μετατρέψουμε τη σελίδα από τις προηγούμενες σχέσεις.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ