Πέτσας κατά Τσίπρα: Υπονομεύει τον κοινό αγώνα απέναντι στον κορονοϊό


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι «συνεχίζει την αθλιότητα της συνωμοσιολογίας και της διασποράς ψευδών ειδήσεων για δήθεν μαγείρεμα των στοιχείων»

Για υπονόμευση της εμπιστοσύνης και του κοινού αγώνα όλων απέναντι στον πιο ύπουλο εχθρό, τον κορονοϊό, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σε δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Κάθε μέρα και μια ακόμη αυτογελοιοποίηση για τον κ. Τσίπρα. “Ανακάλυψε” την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου και βαφτίζει “αποκάλυψη”, μια σύμβαση η οποία έχει υπογραφεί και έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια εδώ και έξι μήνες και στην πλατφόρμα της Commission για δημόσιες συμβάσεις! Και έχει αναλυθεί δημοσίως από τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, ήδη από την Δευτέρα, ότι η σύμβαση αφορά το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης των συμβάντων των κινητών ομάδων του ΕΟΔΥ, των ΚΟΜΥ. Ένα υποσύστημα δηλαδή που καταλήγει, όπως και όλοι οι δειγματολήπτες στη χώρα μας, στο ένα και μοναδικό Μητρώο Ασθενών COVID-19» αναφέρει ο κ. Πέτσας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταλογίζει στον κ. Τσίπρα, με αφορμή ανάρτηση του τελευταίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι «συνεχίζει την αθλιότητα της συνωμοσιολογίας και της διασποράς ψευδών ειδήσεων για δήθεν μαγείρεμα των στοιχείων» ενώ, όπως λέει από την Κυριάκη, όταν και έγινε το πρώτο δημοσίευμα «κορυφαία μέλη της Επιτροπής των Ειδικών σε δημόσιες δηλώσεις τους διέψευσαν κατηγορηματικά τα μυθεύματα περί διπλών βιβλίων».

Επικαλείται στη δήλωση του αποστροφή του κ. Βατόπουλου, στην οποία επισημαίνεται ότι «έγραψαν για διπλά βιβλία του ΕΟΔΥ λες και θα κλέψει κάποιος την εφορία. Τέτοιο θέμα δεν υπάρχει», αλλά και του κ. Σύψα που σημειώνει ότι «εάν είχα υποψιαστεί εγώ προσωπικά σαν επιστήμονας, αλλά και όλα τα μέλη της επιτροπής, ότι γίνεται οποιοδήποτε είδος κακής χρήσης των δεδομένων του ΕΟΔΥ, οποιοδήποτε “μαγείρεμα” δηλαδή, θα είχα παραιτηθεί πρώτος και θα είχα καταγγείλει τα πάντα».

Ο κ. Πέτσας καταλήγει στην δήλωση του υπογραμμίζοντας ότι «με τη στάση του ο κ. Τσίπρας, υπονομεύει την εμπιστοσύνη και τον κοινό αγώνα όλων απέναντι στον πιο ύπουλο εχθρό, τον κορονοϊό. Σπεκουλάρει σε καταστροφές και θανάτους γιατί πιστεύει ότι έτσι θα αποκτήσει ακροατήριο. Και τελικά αντιπολιτεύεται τον εαυτό του, καθώς το μόνο που πετυχαίνει είναι να υπενθυμίσει πόσο ίδιος μένει με την περίοδο που επί των ημερών του πλεκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου το γνωστό γαϊτανάκι με δημοσιογράφους και υπουργούς του υπό την επίβλεψη της White Porscha».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ