Θεσσαλονίκη Ιπποκράτειο Δέντρο: Συμβολικός εορτασμός των εργαζομένων με στολισμό δέντρου


Μετά από πάρα πολύ καιρό, οι εργαζόμενοι του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, είδαν στη χτεσινή εφημερία τον αριθμό των εισαγωγών ασθενών να μειώνεται. Έτσι γεμάτοι ανακούφιση αποφάσισαν να γιορτάσουν το πνεύμα των ημερών και τα ευχάριστα νέα.

Όπως οι ίδιοι αναφέρουν σε ανακοίνωση τους:

«Οι εργαζόμενοι -ιατροί και νοσηλευτές- της Α’ Παθολογικής Covid19 κλινικής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης βρήκαν το κουράγιο και τη διάθεση να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δένδρο και να ευχηθούν σε ασθενείς και συνεργάτες “Καλά Χριστούγεννα”. Χθες ήταν η πρώτη εφημερία που μετά από πολύ καιρό πήγε καλύτερα με λιγότερα περιστατικά και μας γέμισε αισιοδοξία !!!».

Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος κατά την επίσκεψή του σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και ευχήθηκε περαστικά σε 7 άτομα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, που νοσούν στη συγκεκριμένη κλινική.

Συγκeκριμένα ανέφερε:

«Οι εργαζόμενοι του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, στόλισαν χριστουγεννιάτικο δένδρο μαζί με τους ασθενείς στη κλινική. Για να απαλύνουν το πόνο τους όπως μου είπαν. Μάλιστα ήταν συγκινητικό που αποκαλούσαν τους ασθενείς με τα μικρά τους ονόματα. Έχουν δεθεί μαζί τους. Μας επισήμαναν ότι έχουν νέους ανθρώπους που νοσηλεύονται και που δεν απέφυγαν τη διασωλήνωση. Γι’ αυτό προσοχή. Χρόνια πολλά. Να γυρίσουν όλοι οι ασθενείς γεροί σπίτι τους. Περαστικά στους 7 συναδέλφους που νοσούν από κορονοϊό στην εν λόγω κλινική στη προσπάθεια να τους περιθάλψουν τους ασθενείς».

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ