Ληστεία – Νέο Ψυχικό: «Δεν με πίστεψαν στην τράπεζα» – Τι λέει θύμα του «ριφιφί»


Νέο Ψυχικό: Θύμα της ληστείας στην τράπεζα μίλησε για το σοκ που βίωσε όταν συνειδητοποίησε ότι τα κοσμήματα και τα χρήματα που είχε στη θυρίδα έκαναν «φτερά»

Το θύμα μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha τις στιγμές που έζησε όταν μπήκε στον χώρο και βρήκε παραβιασμένη και άδεια τη θυρίδα της.

«Όταν την άνοιξα και έλειπαν όλα μου τα χρήματα και κοσμήματα, έχασα το έδαφος από τα πόδια μου. Στην αρχή στην τράπεζα δεν με πίστεψαν γι’ αυτό που είχε συμβεί και με αντιμετώπισαν με δυσπιστία. Αμέσως το κατήγγειλα στην αστυνομία και υπέβαλα μήνυση. Μάλιστα ο κλειδαράς που ήρθε στην τράπεζα είπε ότι έχει παραβιαστεί η κλειδαριά», ανέφερε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει:

«Δυστυχώς μετά από κάποιες ημέρες αποκαλύφθηκε ότι είχαν διαρρηχθεί και άλλες θυρίδες και είχε εξαφανιστεί το περιεχόμενό τους. Εύχομαι σύντομα να βρεθούν οι δράστες του εγκλήματος. Στη θυρίδα είχα χρήματα και κοσμήματα, πολλά από τα οποία ήταν δώρα από τον πατέρα μου και τον άντρα μου, τα οποία είναι αναντικατάστατα».

«Είχαν κάποια πληροφόρηση»

Ο δικηγόρος του θύματος από την πλευρά του τόνισε ότι οι ληστές είχαν κάποια πληροφόρηση για τις θυρίδες που «χτύπησαν». «Δύο τα κλειδιά, μία η γλώσσα και φαινόταν παραβιασμένη η γλώσσα της θυρίδας. Οι περισσότεροι των υπαλλήλων ένιωθαν σαστισμένοι. Δεν νομίζω ότι κάποιος τυχαία θα πήγαινε να χτυπήσει τέσσερις θυρίδες που υπήρχαν αντικείμενα αξίας και χρήματα. Νομίζω ότι κάποια πληροφόρηση θα την είχαν», ήταν τα λόγια του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η αστυνομία έχει ξεκινήσει διαδικασία για να πάρει αποτυπώματα από τις θυρίδες, σε μια προσπάθεια να ταυτοποιήσει τους ληστές. Επίσης, θα κληθούν να καταθέσουν κι όσοι πελάτες πήγαν στις θυρίδες τους από τον Αύγουστο μέχρι τον Νοέμβριο, όπως φυσικά κι οι υπάλληλοι της τράπεζας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ