Ντιέγκο Μαραντόνα: Αποκάλυψη σοκ! – «Σε οποιοδήποτε άλλο σπίτι θα ήταν ζωντανός»


Ντιέγκο Μαραντόνα: Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά στις συνθήκες θανάτου του «Θεού» της μπάλας.

Μια εβδομάδα έχει περάσει από τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα κι οι αποκαλύψεις ξεσπούν σαν καταιγίδα! Τα ΜΜΕ της Αργεντινής αποκαλύπτουν συνεχώς στοιχεία που προκαλούν σοκ, όσον αφορά στις συνθήκες θανάτου, ενώ πολλά ερωτήματα δημιουργούνται αναφορικά με την ιατρική περίθαλψη που του παρασχέθηκε.

Μάλιστα, η προσωπική νοσηλεύτρια του Μαραντόνα, Νταϊάνα Μαδρίδ, η οποία βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του θανάτου, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ εναντίον του γιατρού, Λεοπόλδο Λούκα και της ψυχιάτρου, Αγουστίνα Κοσάτσοφ. Ο δικηγόρος της Μαδρίδ, Ροδόλφο Μπακέ έκανε λόγο για ιατρική αμέλεια.

Ο Μπακέ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σε οποιοδήποτε άλλο σπίτι, σήμερα που μιλάμε, ο Μαραντόνα θα ήταν ζωντανός! Γιατί ο καθένας μας θα τον πήγαινε τρέχοντας στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Αν τον βλέπαμε να πέφτει θα τον πηγαίναμε. Αν τον βλέπαμε να πνίγεται θα τον πηγαίναμε. Αν δεν του έδιναν φάρμακα για την καρδιά, εμείς θα του τα δίναμε.

Δεν ξέρω τι έγινε σε εκείνο το σπίτι. Όλοι πιστεύουμε ότι η καρδιά του δεν άντεξε. Και η καρδιά του δεν άντεξε λόγω της έξτρα πίεσης που δεν έπρεπε να έχει και η οποία δεν περιορίστηκε».

Επίσης, κατήγγειλε εγκληματικές ελλείψεις στο σπίτι στο οποίο ζούσε ένας θρύλος, ο οποίος είχε και τόσο επιβαρυμένη κατάσταση υγείας. «Δηλαδή ήταν δύσκολο στο σπίτι που ζούσε ο Μαραντόνα, σε αυτή την κατάσταση, να έχεις ένα ασθενοφόρο και κατάλληλο προσωπικό σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εγκαταστάθηκε στο playroom!

Το Infobae.com παρουσίασε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το εσωτερικό της τελευταίας κατοικίας του Ντιεγκίτο στην περιοχή Τίγκρε. Ο Μαραντόνα φέρεται να εγκαταστάθηκε στο ισόγειο, στον χώρο που χρησίμευε ως playroom για να μην χρησιμοποιεί τις σκάλες. Μάλιστα, τοποθετήθηκε και μια χημική τουαλέτα για να μην χρειάζεται να βγει έξω τη νύχτα.

Επίσης, σύμφωνα με όσα ζήτησε ο προσωπικός του ιατρός, στο σπίτι έπρεπε απαραίτητα να είναι εξοπλισμένο με «νοσηλευτές, κατά προτίμηση άνδρες με διαθεσιμότητα πλήρους απασχόλησης και εξειδικευμένο νευρολόγο και κλινικό ιατρό, για την αντιμετώπιση των ατόμων με προβλήματα χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ