Τρίερ: Βίντεο ντοκουμέντο από την κούρσα θανάτου – Συγκλονίζει η τραγωδία


Κάμερα ασφαλείας από κοντινό κατάστημα κατέγραψε τη στιγμή που το τζιπάκι περνά με ταχύτητα, λίγο πριν πέσει πάνω στους πεζούς

Συγκλονίζει η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην πόλη Τρίερ, μεταξύ Γαλλίας και Λουξεμβούργου, με το τζιπ μεθυσμένου οδηγού να πέφτει πάνω σε πλήθος, ξυπνώντας τις νωπές μνήμες από τις επιθέσεις τζιχαντιστών τόσο στη Γαλλία όσο και στην Γερμανία.

Ανάμεσα στα θύματα του μανιακού οδηγού βρίσκονται και δυο Έλληνες. Ο 45χρονος οδοντίατρος Γ.Κ. και το μόλις εννέα εβδομάδων κοριτσάκι του, ενώ η σύζυγός του και το άλλο τους παιδί, 17 μηνών, νοσηλεύονται τραυματισμένοι από το ίδιο συμβάν.

Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η ελληνική κοινότητα της περιοχής, αλλά και ο ιερέας της ενορίας από το Λουξεμβούργο, Σπυρίδων Τσάκωνας, ο οποίος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, έκανε λόγο για μια «εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση».

Κάμερα ασφαλείας από κοντινό κατάστημα κατέγραψε τη στιγμή που το τζιπάκι περνά με ταχύτητα, λίγο πριν πέσει πάνω στους πεζούς.

Από την κούρσα θανάτου του 51χρονου έχασαν τη ζωή τους εκτός από τους δύο Έλληνες ομογενείς, μια 52χρονη Γαλλίδα καθηγήτρια, μια 25χρονη σπουδάστρια και μια 73χρονη συνταξιούχος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ