Χαμός με τον Πρίγκιπα Χάρι σε κατάστημα με Χριστουγεννιάτικα δέντρα – Δείτε τι συνέβη


Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Πρίγκιπα Χάρι και ένα μικρό αγόρι εκτυλίχθηκε σε κατάστημα με χριστουγεννιάτικα είδη στη Σάντα Μπάρμπαρα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Mirror ένα μικρό αγόρι μπέρδεψε τον πρίγκιπας Χάρι θωρώντας ότι είναι πωλητής χριστουγεννιάτικων δέντρων.

Όπως έγινε γνωστό ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έψαχναν ένα έλατο για το σπίτι τους στην Σάντα Μπάρμπαρα, όπου θα περάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα μετά την παραίτησή τους από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα.

Το ενθουσιασμένο παιδί έτρεξε ανάμεσα στους διαδρόμους με τα δέντρα προς τον δούκα και ρώτησε «εργάζεστε εδώ»;

Το περιστατικό περιέγραψε στη Mirror ο πωλητής του καταστήματος James Almaguer.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο πρίγκιπας Χάρι κατάφερε να αναδειχθεί ως ο «πιο σέξι γαλαζοαίματος ανά τον πλανήτη», σύμφωνα με δημοσκόπηση του περιοδικού «People».

Ο πρώην Δον Ζουάν των βρετανικών ανακτόρων κατάφερε να νικήσει ακόμη και τον Καρλ Φιλίπ της Σουηδίας, σχολιάζουν τα βρετανικά ΜΜΕ. Πριν από ένα χρόνο, είχε κατακτήσει τον τίτλο του «πιο σέξι μπαμπά εν ζωή» όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Page Six».

Ωστόσο, το περιοδικό «People» έσπευσε να επισημάνει ότι ορισμένοι αναγνώστες ενδέχεται να έχουν πρόβλημα με την επιλογή του Δούκα του Σάσεξ, δεδομένου ότι δεν είναι πλέον μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ