Γνωριμία μέσω σόσιαλ: Πώς να γίνεις συμπαθής για να κερδίσεις μία συνάντηση


Γνωριμία μέσω σόσιαλ: Πώς να γίνεις συμπαθής για να κερδίσεις μία συνάντηση. Το να εκτίθεσαι στο διαδίκτυο μπορεί να είναι τρομακτικό και αμήχανο, αλλά μπορείς να μάθεις πώς να κάνεις μια κοπέλα να σε συμπαθήσει στο διαδίκτυο, ώστε να μπορείς να συναντηθείς πρόσωπο με πρόσωπο. 

Δεν είμαι σίγουρη  αν έχει να κάνει με το γεγονός ότι η διαδικτυακή επικοινωνία αφαιρεί το συναίσθημα και τη γλώσσα του σώματος από την εξίσωση ή αν έχει να κάνει περισσότερο με την σκληρή προσπάθεια, αλλά μπορώ σίγουρα να σας δώσω κάποιες συμβουλές για το πώς να κάνετε ένα κορίτσι να του αρέσει η επαφή σας, ώστε να μπορείτε να τη συναντήσετε και να την εντυπωσιάσετε από κοντά.

Μην προσπαθείς να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες της. Ξέρω ότι όταν πρόκειται για διαδικτυακές γνωριμίες βάζεις το καλύτερο εαυτό σου μπροστά, αλλά δεν θέλεις να γίνεις κάτι που δεν είσαι. Δεν θέλεις να φέρεσαι σαν να είσαι τέλειος και να μην έχεις ελαττώματα. Αλλά επίσης δεν θέλετε να φωνάξετε τι ανησυχίες σας για τον εαυτό σας από την ταράτσα. Όχι, μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου. Δεν σας συμβουλεύω να είστε αλαζόνες, αλλά προσπαθήστε να μην επιθυμείτε την έγκριση κανενός άλλου. Μπορεί να είναι δύσκολο όταν κατά μία έννοια αυτό ακριβώς προσπαθείς να κάνεις. Πρέπει να μπορείς να αντιμετωπίσεις την απόρριψη και να μην την παίρνεις προσωπικά για να κάνεις τα διαδικτυακά ραντεβού να δουλέψουν για σένα.

Ακόμα και με τα διαδικτυακά ραντεβού να είναι ασφαλέστερα από ότι ήταν κάποτε, οι γυναίκες θα είναι πάντα διστακτικές να σε συναντήσουν αυτοπροσώπως. Αν θέλεις να αισθανθεί άνετα να σε γνωρίσει, μην πιέζεις. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσιολογικά και όταν έρθει η ώρα, θα συναντηθείτε. Με την ησυχία σου. Δεν χρειάζεται να την κάνεις να σε συμπαθήσει αυτή τη στιγμή. Δεν θα μπορέσει να σε συμπαθήσει χωρίς να σε γνωρίσει έστω και λίγο.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ