8 Λέξεις σίριαλ ΣΚΑΙ: Και οι εξελίξεις καλά κρατούν

8 Λέξεις: Ο Άκης θα κερδίσει την πρώτη δικαστική διαμάχη απέναντι στη Βικτώρια. Ο Μιχαήλ θα βρει μια φωτογραφία της Βικτώριας με έναν παλιό της δεσμό και θα προβληματιστεί.Το ηχητικό ντοκουμέντο για τα αναβολικά παίζει στο δελτίο ειδήσεων.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Έκτορας ανακαλύπτει πως η Ελεονώρα κατηγόρησε τον Αιμίλιο πως σφετερίστηκε την έρευνά της ενώ την ίδια ώρα η Ελεονώρα εμφανίζεται στον Αιμίλιο κι απαιτεί τη θέση στο δελτίο ειδήσεων.

Επεισόδιο 117 β κύκλος

Ο Αιμίλιος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να αντιμετωπίσει τον εκβιασμό της Ελεονώρας, ενώ ο Έκτορας ερευνά όλο και πιο βαθιά το παρελθόν του.

Ο Φρίξος απολογείται στην Έλλη για το ξέσπασμα της ζήλιας του, αλλά αυτή τη φορά η συγνώμη του δεν γίνεται δεκτή. Ο Άκης κερδίζει την πρώτη δικαστική διαμάχη έναντι της Βικτώριας, που αποφασίζει να μη δώσει συνέχεια στην κόντρα τους. Οι παράνομες δραστηριότητες του Μάρκου φτάνουν στα αυτιά του Αιμίλιου, που δεν χάνει χρόνο κι ενημερώνει τον Άκη. Ο Μιχαήλ ανακαλύπτει μια φωτογραφία της Βικτώριας με μια παλιά της σχέση και προβληματίζεται. Ο Οδυσσέας συνειδητοποιεί ότι τα μάτια του θολώνουν σε ανύποπτο χρόνο, αλλά δεν δίνει σημασία. Η Αποστολία αποφασίζει να μιλήσει ειλικρινά στον Άκη και του εξομολογείται ότι είναι ερωτευμένη μαζί του, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει την παραίτησή της…

Επεισόδιο 118 β κύκλος

Η Αποστολία μιλάει ανοιχτά στον Άκη για τα συναισθήματά της και παρότι αυτός προσπαθεί να την μεταπείσει, ξέρουν και οι δύο ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο και η μόνη λύση είναι να φύγει η Αποστολία από το σπίτι.

Ο Μιχαήλ είναι πολύ αναστατωμένος από τη φωτογραφία της Βικτώριας με τον Τζόναθαν που ανακάλυψε τυχαία και εξομολογείται τους προβληματισμούς του στον Έκτορα. Άκης και Αιμίλιος, είναι ενθουσιασμένοι με την απόκτηση του ηχητικού ντοκουμέντου που «καίει» τον Μάρκο για τα αναβολικά και ετοιμάζονται να το παίξουν στο δελτίο ειδήσεων, χτυπώντας κατά προέκταση και τον Μιχαήλ. Ο Σίμος υπόσχεται στη Σμαράγδα ότι θα κόψει τον τζόγο κι αυτή, ερωτευμένη καθώς είναι μαζί του, τον πιστεύει και δέχεται να συνεχίσουν τη σχέση τους. Η Ελισάβετ με τη Μάγδα συναντιούνται στο γραφείο του Αιμίλιου και με έκπληξη διαπιστώνουν ότι φοράνε και οι δυο τα ίδια δαχτυλίδια, που τους έχει πάρει δώρο ο Αιμίλιος από το Ναύπλιο. Το ηχητικό ντοκουμέντο για τα αναβολικά παίζει στο δελτίο ειδήσεων και πλέον ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για όλους όσοι εμπλέκονται!

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ