Κορονοϊός: Θρήνος στη Φθιώτιδα – Νεκρή γυναίκα θετική στον ιό


Είναι ο πέμπτος θάνατος το τελευταίο 48ωρο στη Φθιώτιδα.

Η μάχη με την πανδημία συνεχίζεται και στη Φθιώτιδα με γιατρούς και νοσηλευτές, που εργάζονται στις μονάδες covid-19, να υπερβάλλουν εαυτό ώστε να φροντίσουν τους ασθενείς.

Δυστυχώς τα ξημερώματα είχαμε έναν ακόμη θάνατο στο «πέτρινο» κτίριο του νοσοκομείου Λαμίας, όπου έφυγε μια 84χρονη ασθενής από τη Μακρακώμη.

Είναι ο πέμπτος θάνατος το τελευταίο 48ωρο, ενώ συνολικά στη Φθιώτιδα έχουμε 11 θανάτους από κορονοϊό, εκ των οποίων οι 9 είναι στη Λαμία.

Στη ΜΕΘ 41χρονη

Το πρωί του Σαββάτου διασωληνώθηκε μια 41χρονη Λαμιώτισσα, μητέρα τριών παιδιών, η οποία νοσηλευόταν στο “πέτρινο” και η υγεία της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση.

Η 41χρονη εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας covid-19 στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου είναι γεμάτα είναι τα 11 κρεβάτια της ΜΕΘ. Το παλαιότερο περιστατικό είναι αυτό του 65χρονου Λαμιώτη εκπαιδευτικού που δίνει σκληρή μάχη με τον ιό από τις 23 Νοεμβρίου. Από τη Λαμία συνολικά νοσηλεύονται τρία άτομα, μαζί με την 41χρονη, ενώ στα υπόλοιπα οκτώ κρεβάτια βρίσκονται συνάνθρωποί μας από Βοιωτία (1), Ευρυτανία (2), Καρδίτσα (3), Λάρισα (1) και Βόλο (1). Μέσος όρος ηλικίας των διασωληνωμένων ασθενών είναι τα 63,5 έτη.

Πηγή: lamiareport.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ