Αν είσαι fan των Metallica πρέπει να δεις το νέο τους… επιτραπέζιο παιχνίδι


Αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν περίμενες

Μιας και έρχονται γιορτές, μιας και βρισκόμαστε στο σπίτι, είναι η καταλληλότερη περίοδος να προμηθευτείς ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, για να το απολαύσεις με τους αγαπημένους σου. Κάτι τέτοιο μάλλον σκέφτηκε και το ιδιαίτερα αγαπημένο συγκρότημα Metallica και η ιδέα τους σίγουρα θα πιάσει τόπο.

Ο λόγος για τους Metallica αλλά και το πολυσυζητημένο επιτραπέζιο παιχνίδι… Monopoly. Φυσικά το βασικό concept παραμένει το ίδιο, ωστόσο, όσοι παίκτες πρόκειται να βρουν και να αγοράσουν αυτή την εκδοχή του παιχνιδιού πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μια… περιοδεία μαζί με τους Metallica.

Η διαδρομή στο ταμπλό θα είναι ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο, με δυνατότητα την αγορά συναυλιακών χώρων. Το «Metallica Word Tour» σίγουρα θα χαρίσει χαμόγελα στους φανατικούς θαυμαστές του συγκροτήματος.

Τα σπίτια και τα ξενοδοχεία έχουν αντικατασταθεί από αρένες και στάδια και κάτι που σίγουρα θα θες να μάθεις είναι τα πρόστιμα σε αυτή την εκδοχή. Χρέωση στάθμευσης αλλά και επισκευής σκηνής θα είναι τα πρόστιμα που ενδεχομένως θα πρέπει να πληρώσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Metallica (@metallica)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ