Συνεχίζεται το μυστήριο: Εμφανίστηκε και έκτος μονόλιθος και μάλιστα… χρυσός!


Σε ρουτίνα τείνει να εξελιχθεί η εμφάνιση μυστηριωδών μονόλιθων σε όλο τον πλανήτη.

Ένας ακόμη μονόλιθος, ο έκτος συνολικά, έκανε την εμφάνισή του στον πλανήτη μας και συγκεκριμένα στην Κολομβία ενώ διαφέρει από τους άλλους καθώς είναι χρυσός!

Είχαν προηγηθεί οι μονόλιθοι σε νήσο Wight, Γιούτα, Καλιφόρνια, Ρουμανία και Ολλανδία και είναι ο μοναδικός ο οποίος είναι χρυσός.

Το μυστήριο των μονόλιθων έχει ξεκινήσει εδώ και δυο εβδομάδας καθώς είναι άγνωστο ακόμα το ποιος και γιατί τους τοποθετεί ή αν είναι κάποιο είδος παγκόσμιας… φάρσας που έχει στηθεί.

Ο νέος μονόλιθος εμφανίστηκε στην επαρχία Chia, η οποία βρίσκεται στο κέντρο της Κολομβίας. Αρκετοί κάνουν λόγο για το κύριο μονόλιθο, λόγω της διαφοράς του με τους άλλους πέντε, ωστόσο δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη πως σχετίζονται μεταξύ τους.

Ο χρύσος μονόλιθος έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Αρχές της Κολομβίας δεν έχουν προχωρήσει στο παραμικρό σχόλιο ενώ όπως είναι φυσικό οι κάτοικοι της περιοχής είναι τρομαγμένοι από τη μυστηριώδη κατασκευή.

Πριν λίγες ημέρες, ένας άγνωστος καλλιτέχνης με ψευδώνυμο, μέσω Instagram, είχε δηλώσει πως εκείνος κρύβεται πίσω από τις μυστηριώδεις κατασκευές πουλώντας μάλιστα τα δήθεν δημιουργήματά του αντί αρκετών χιλιάδων δολαρίων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ