Παιανία – Πυροβολισμοί: Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα – Γυναίκα με βρέφος και μωρό 2,5 ετών δίπλα στους πυροβολισμούς


Μία μητέρα μαζί με τα παιδιά της, ένα βρέφος τριών μηνών και ένα 2,5 ετών αγοράκι, περνούσαν μπροστά από το σπίτι της 70χρονης στην Παιανία, την ώρα που η ηλικιωμένη γυναίκα πήρε μία καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα είδε την ηλικιωμένη γειτόνισσά της να κρατάει το όπλο και άρχισε έντρομη να τρέχει μαζί με το βρέφος που είχε στην αγκαλιά και το 2,5χρονο γιο της.

Η γυναίκα απομακρύνθηκε τρέχοντας, ενώ άκουγε να πέφτουν πίσω της πυροβολισμοί, σε απόσταση λίγων μέτρων από την ίδια και τα παιδιά της.

Το ευτύχημα ήταν ότι η ηλικιωμένη γυναίκα πυροβόλησε στον αέρα και τις τέσσερις φορές, χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί. Εκείνη την ώρα η μητέρα είχε βγει μαζί με τα παιδιά της για να περπατήσουν στην περιοχή.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 70χρονη έχει δημιουργήσει κάποια προβλήματα και στο παρελθόν, χωρίς να πάρουν, ωστόσο, τέτοια έκταση, όπως έγινε χθες Τρίτη. Η καραμπίνα ανήκε στην ίδια και η άδειά της είχε λήξει. Η 70χρονη ζει μόνη της στο σπίτι στην Παιανία και έχει έναν γιο που τη φροντίζει και ο οποίος προσπάθησε χθες να βοηθήσει τους αστυνομικούς, προκειμένου η μητέρα του να αφήσει το όπλο και να βγει από το δωμάτιο όπου είχε ταμπουρωθεί.

Χθες όλα τελείωσαν λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα, όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της και κατάφεραν να τη συλλάβουν χωρίς να κάνει χρήση του όπλου. Η γυναίκα οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Το θρίλερ είχε ξεκινήσει το μεσημέρι της Τρίτης όταν πήρε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί σε κατάσταση πανικού στον αέρα.

Οι πυροβολισμοί έγιναν αντιληπτοί από τους γείτονες οι οποίοι και ενημέρωσαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Περιπολικά και μηχανές που έσπευσαν στο σημείο απέκλεισαν την περιοχή και προσπάθησαν να ηρεμήσουν την ηλικιωμένη και να την πείσουν να παραδώσει το όπλο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ