8 λέξεις Τζόναθαν: Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Μιχαήλ και Βικτώρια

8 λέξεις Τζόναθαν: Ένα άκρως ενδιαφέρον ερωτικό τρίγωνο έρχεται να προστεθεί στο πολιτικό – ερωτικό θρίλερ «8 λέξεις» του ΣΚΑΙ, με ένα τρίτο πρόσωπο να μπαίνει ανάμεσα σε Μιχαήλ και Βικτώρια.

Ο Μιχαήλ και η Βικτώρια αντιμετωπίζουν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους. Κι αυτό έχει να κάνει με την εμφάνιση του στενού συνεργάτη της Βικτώριας – του Τζόναθαν – στις επιχειρήσεις της με τον οποίο στο παρελθόν είχε δεσμό. Ο Τζόναθαν γίνεται στις 8 λέξεις το τρίτο πρόσωπο, ανάμεσα σε Μιχαήλ, Βικτώρια, και τη σχέση τους.

Ο Μιχαήλ γνωρίζει από την ίδια τη Βικτώρια τη σχέση που είχε μαζί του και δεν μπορεί να ανεχθεί την αγαπημένη του να συνεργάζεται με τον πρώην της. Και γι’ αυτό της ζητά να τον απολύσει.

Ο Μιχαήλ ζητά από τη Βικτώρια να διώξει τον Τζόναθαν!

Η Βικτώρια αρχικά προσπαθεί να τον συνετίσει λέγοντάς του πως δεν θα πρέπει να μπερδεύει τα επαγγελματικά με τα προσωπικά. Του εξηγεί ότι ο Τζόναθαν είναι ένα πολύ ικανό στέλεχος του ομίλου της κι ένας από τους πλέον έμπιστους συνεργάτες της.

Ο Μιχαήλ πάραυτα επιμένει στους ισχυρισμούς του ζητώντας από την Βικτώρια την απομάκρυνσή του. Μάλιστα είναι τόσο τρελός από ζήλια που φτάνει σε σημείο να την προειδοποιήσει πως αν δεν κάνει ότι θα χωρίσουν.

Η Βικτώρια βέβαια δεν δείχνει να κάμπτεται από τα λεγόμενα του Μιχαήλ. Του εκφράζει τη δυσφορία της, τονίζοντάς του παράλληλα πως δεν πρόκειται να υποχωρήσει.

Η Βικτώρια σε μια ύστατη προσπάθεια του ζητά να μην παραλογίζεται και απορεί με τον Μιχαήλ που δεν της έχει εμπιστοσύνη μετά από τα όσα έχει κάνει εκείνη για τον έρωτά τους. Φθάνει μάλιστα στο σημείο να του πει: «Εφόσον δεν μου έχεις εμπιστοσύνη είναι καλύτερο να χωρίσουμε τώρα πριν το μετανιώσουμε αργότερα».

Η αντίδραση αυτή της Βικτώριας ξαφνιάζει τον Μιχαήλ, ο οποίος αρχίζει πλέον να φοβάται ότι η σχέση τους οδεύει προς το τέλος της, ενώ αποφασίζει να κάνει ένα βήμα πίσω για να μη διαλυθεί η σχέση τους.

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ