Άγριος καβγάς Παπαχρήστου – Καρανίκα με πρωτοφανείς εκφράσεις για τη «βίλα στα Λεγραινά»


Στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στα κοινωνικά δίκτυα, δόθηκε σήμερα η συνέχεια της σύγκρουση για την λεγόμενη «βίλα των Λεγραινών», την παραθεριστική κατοικία που νοίκιασε ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς συγκρούστηκαν ο γνωστός δημοσιογράφων των «Νέων» Γιώργος Παπαχρήστος με τον πρώην πρωθυπουργικό σύμβουλο Νίκο Καρανίκα. Αίσθηση, πάντως, προκάλεσε και η τοποθέτηση του διευθυντή του «Βήματος» Αντώνη Καρακούση.

Συνέχεια σε ένα θέμα που ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κλείσει, έδωσε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ο Νίκος Καρανίκας. Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου και του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη, με αφορμή ρεπορτάζ και σχόλια που έκαναν για το σπίτι στο Σούνιο.

«Ο #Κουρτάκης_συκοφάντης ο δημοσιογράφος τρόφιμος της ΝΔ της λίστας Πέτσα,είναι ο μπούφος που μπροστά στο εξώδικο του Τσίπρα, καταπίνει “ουρές & τρίχες”. Σιχάματα της δημοσιογραφιάς & της πολιτικής πηγαίνουν αντάμα.Αυτή είναι η ΝΔ αυτά είναι τα μέλη της.Το καταλάβαμε,σας είδαμε», γράφει ο Νίκος Καρανίκας στην πρώτη του ανάρτηση, για να ακολουθήσει η δεύτερη: «#Παπαχρήστος #Κουρτάκης.Συνώνυμα των απατεώνων, συκοφαντών πεκινουά του Μητσοτάκη. Ξεφτίλες δημοσιογράφοι ξεφτιλισμένα κανάλια, αντάμα με την ΝΔ της διαφθοράς &των εγκλημάτων.Κουβέντα δεν λένε για #ανεμελος_Πρωθυπουργος με τα 3000 θύματα της ολιγωρίας κ νεοφιλελευθερου δόγματος».

Ακολούθησε και άλλη ανάρτηση του Καρανίκα, η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γ.Παπαχρήστου, με τον πρώτο να αναγκάζεται να την «κατεβάσει», καθώς στηρίζονταν σε χ=ψευδή στοιχεία.

Πάντως, η απάντηση του γνωστού δημοσιογράφου ήταν εξίσου σκληρή και ήρθε, επίσης, μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα, ο κ Γ.Παπαχρήστος ανέφερε ότι ο Νίκος Καρανίκας στην ανάρτησή του, χρησιμοποίησε απόσπασμα από το εξώδικο που του επέδωσε ο κ. Τσίπρας και το παρουσίασε ως «δήλωση μετάνοιας» του δημοσιογράφου.

«Ο @NKaranikas, σε ρόλο ξεχαρβαλωμένης… μονταζιέρας πήρε απόσπασμα από το εξώδικο που μου επέδωσε ο Τσίπρας και το ανέβασε στο διαδίκτυο ως… «δήλωση μετανοίας»!!! Μιλάμε για το άκρον άωτον της απάτης! Δεν έχω κάνει καμιά δηλωση και δεν προτίθεμαι να κάνω. Αγωγές ναι!..», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αίσθηση, πάντως, προκάλεσε η δημόσια παρέμβαση του διευθυντή της εφημερίδας το «Βήμα» Αντώνη Καρακούση, που επί της ουσίας στήριξε τον πρώην πρωθυπουργό.

«Ο κ.Τσίπρας εγκαλείται για την ενοικίαση εξοχικής κατοικίας. Εδωσε απαντήσεις, οι οποίες αμφισβητούνται από κάποιους. Ίσως να υπάρχουν “σκιές”. Ωστόσο δεν μπορώ να παραβλέψω ότι εγκαλείται από κόμμα μεγαλοιδιοκτητών ακινήτων, η απόκτηση των οποίων δεν ήταν πάντα χωρίς “σκιές”».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ