Εύβοια: Απίστευτη απάτη! Απέσπασαν 13.800 ευρώ από αρτοποιό στα Ψαχνά


Πρόκειται για σπείρα η οποία δρα στην περιοχή, της Εύβοιας εδώ και δύο ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr ελεύθερος επαγγελματίας της περιοχής δέχθηκε τηλεφωνική κλήση από τον αριθμό 6940888927 όπου του ανέφερε ο συνομιλητής προσποιούμενος αντιδήμαρχο του Δήμου λέγοντάς του ότι ήθελε 700 κιλά ψωμί για να κάνει δωρεά.

Οι αρτοποιοί της Εύβοιας με ανακοίνωσή τους μετά τον δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων καταγγέλουν και δεύτερο περιστατικό καθώς σήμερα απατεώνες εξαπάτησαν και άλλους αρτοποιούς στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων αποσπώντας χρηματικά ποσά παριστάνοντας αντιδήμαρχο της περιοχής.

Σύμφωνα με νεότερες αποκλειστικές πληροφορίες του evima.gr οι εν λόγω απατεώνες κατάφεραν αφού είχαν τον αριθμό της κάρτας ενός από τους “αρτοποιούς θύματα” να του αποσπάσουν το ποσό των 13.800 ευρώ. Με κάποιο τρόπο κατάφεραν να σπάσουν τους κωδικούς της κάρτας και του αποσπάσουν το υπέρογκο αυτό ποσό. Αμέσως ο συγκεκριμένος αρτοποιός ενημέρωσε την τράπεζα για το συμβάν και επιβεβαιώθηκε ότι είχε γίνει υποκλοπή των στοιχείων της κάρτας του.

Το θέμα παίρνει σοβαρές διαστάσεις ενώ την ίδια ώρα έχουν κατατεθεί μηνύσεις και αναμένεται η δράση της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ