Κορονοϊός – Λαμία: Αυξάνονται δραματικά τα κρούσματα σε αστυνομικούς


Κορονοϊός: Τι έδειξαν τα μοριακά τεστ του ΕΟΔΥ – Η ανακοίνωση του Προέδρου της ΕΑΣΥΦ

Κόκκινος συναγερμός στη Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας με πέντε νέα κρούσματα στα τελευταία τεστ που πραγματοποίησε ο ΕΟΔΥ, εκ των οποίων τα τέσσερα στο Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Τα δυσάρεστα αποτελέσματα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΕΑΣΥΦ Νίκος Τριανταφύλλης που όπως αναφέρει το 5ο κρούσμα είναι στην έδρα της ΔΑ Φθιώτιδας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Αρνητική εξέλιξη με τα αποτελέσματα των χθεσινών μοριακών τεστ στα οποία επιβλήθηκαν οι συνάδελφοι μας , καθώς (προς το παρόν και εν αναμονή και των υπολοίπων αποτελεσματων) βρέθηκαν τέσσερα (4) νέα θετικά κρούσματα συναδέλφων που υπηρετούν στο Β ‘ Τμήμα Αυτοκινητοδρόμων , ένα (1) θετικό μετά από επανεξέταση και ένα (1) θετικό σε υπηρεσία της έδρας της Δ. Α Φθιώτιδας.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Π.Ε Φθιώτιδας κ. Αλεξάνδρας ΠΛΑΤΙΑ και του Διευθυντή της ΤΟΜΥ Λαμιας κ. Παύλου ΜΑΜΑΚΗ, οι οποίοι για ακόμα μια φορά ανταποκρίνονται άμεσα τόσο στο αίτημα μας όσο και στο αίτημα του Διευθυντή της Δ.Α. Φθιώτιδας κ Δημήτρη ΦΟΥΡΛΑ, ο οποίος επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά, για την άμεση διενέργεια μοριακών τεστ και στο υπόλοιπο προσωπικό του Β’ Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Για ακόμη μια φορά ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους νοσούντες συναδέλφους μας».

Πηγή: lamiareport.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ