Γιαννάκος Καταγγελία : Στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας

Γιαννάκος Καταγγελία : Στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. Με ένα κείμενο καταγγελτικού χαρακτήρα ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ μιλά για την απαξίωση των αναγκών των υγειονομικών και προνοιακών υπαλλήλων αλλά και την αδυναμία συνάντησης με ιθύνοντες του Υπ. Υγείας. 

Όπως ο ίδιος γράφει: ” Σήμερα υπήρχε ημέρα δράσης των υγειονομικών και προνοιακών υπαλλήλων με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στους χώρους δουλειάς, μαζικές δυναμικές σε πολλά Νοσοκομεία παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και συγκέντρωση συνδικαλιστικών στελεχών στο Υπουργείο Υγείας. Εγγράφως εδώ και ημέρες ζητήσαμε συνάντηση μιας ολιγομελούς αντιπροσωπείας από την Εκτελεστική Επιτροπή με τον Υπουργό Υγείας. Σήμερα βρήκαμε τα ρολά του Υπουργείου Υγείας κλειστά.”

Και συνεχίζει: “Καταγγέλλουμε τον Υπουργό Υγείας που αρνείται να δει τους υγειονομικούς. Αποδεκατιστήκαμε, κουραστήκαμε, τσακισμένοι δίνουμε την μάχη για να κερδίσουμε τον υγειονομικό πόλεμο. Χάνουμε ασθενείς και προσωπικό που θα μπορούσαν να ζουν αν ήταν οργανωμένη η Δημόσια Υγεία. 11 Συνάδελφοι κατέληξαν, 10 βρίσκονται διασωληνωμένοι και εκατοντάδες νοσούν. Παρότι τηρήσαμε στο απόλυτο το υγειονομικό πρωτόκολλο η πολιτική ηγεσία αρνήθηκε να αφιερώσει λίγο χρόνο για τους εκπροσώπους των Υγειονομικών. Τόσο πολύ μας υπολογίζει.  Θα συνεδριάσει άμεσα η Εκτελεστική Επιτροπή και θα κλιμακώσουμε τον αγώνα.”

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ