Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 61: Οι μοιραίες συναντήσεις


Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 61: Οι μοιραίες συναντήσεις. Παραμονή Χριστουγέννων και το Διαφάνι βρίσκεται  σε εορταστικούς ρυθμούς. Η Ελένη συναντά τον  Βόσκαρη και ο εφιάλτης που έζησε δίπλα του επανέρχεται  στη σκέψη της. 

Η Ασημίνα και η Δρόσω (αδελφές Σταμίρη) θα έχουνε την πρώτη τους συνάντηση ενώπιον του μικρού  Σέργιου. Η Πηνελόπη προσπαθεί να συνηθίσει τη νέα της καθημερινότητα, όμως η Μυρσίνη και ο Μελέτης δεν την αφήνουν να ξεχαστεί. Η Ουρανία προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τον Μπάμπη και την Ασημίνα.

Ο Μπάμπης προσπαθεί να αποκρύψει τα συναισθήματά του για την φίλη της μητριάς του… αλλά μάλλον δεν τα καταφέρνει όπως νομίζει.  Ο Δούκας δέχεται την επίσκεψη του Βόσκαρη αλλά και μια δελεαστική πρόταση που έχει να κάνει με την Ελένη. Ο Δούκας είναι σε σκέψεις για το αν θα συμμαχήσει με τον άνθρωπο που έδιωξε πριν χρόνια θα κάνει το λάθος ν’ αρνηθεί, καθώς ο Βόσκαρης γνωρίζει για τον Δούκα ένα… θανάσιμο μυστικό!

Η Ασημίνα βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Δεν είναι μόνο τα προβλήματα στο γάμο της με τον Νικηφόρο και το ερωτικό μπέρδεμα με τον Μπάμπη, αλλά είναι και η επιστροφή της Δρόσως που την κάνει να φοβάται ότι θα διεκδικήσει τον μικρό Σέργιο. Η Δρόσω, όμως, αυτό που θα διεκδικήσει είναι μία σχέση θείας με ανιψιό και αυτό είναι που θα ζητήσει από τον Νικηφόρο. Ο Νικηφόρος κάνει δεκτό αυτό το αίτημά της και η κίνηση αυτή κάνει έξαλλη την Ασημίνα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ