Τραγωδία στην Αντίπαρο: Δύτης ανέσυρε τρεις νεκρούς -«Ο άνδρας προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο»


Μέσα σε αυτό το πολυτελές τζιπ, ένα αγαπημένο ζευγάρι της Αντιπάρου και η φίλη και οικιακή βοηθός τους, έμελλε να βγουν φρικτό θάνατο.

Δύτης, έχει μόλις ανασύρει τις σορούς τους από το λιμάνι του νησιού.

Τα όσα περιέγραψε στο Mega προκαλούν ανατριχίλα. «Ήταν ανοιχτά τα παράθυρα οδηγού και του συνοδηγού χωρίς ζώνες, ο άνδρας προσπάθησε… είχε την τάση να βγει προς τα έξω, αλλά δεν τα κατάφερε, δυστυχώς, η γυναίκα του, που ήταν στη θέση του συνοδηγού, έτσι όπως είδα την κατάσταση, πιθανόν προσπάθησε να βοηθήσει την πίσω… την κυρία που ήταν πίσω».

Οι τρεις τους, περίμεναν μέσα στο αυτοκίνητο για να επιβιβαστούν στο φέρι μπόουτ για την Πάρο. Κάνεις μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι συνέβη και βρέθηκαν στη θάλασσα.

«Με τη φόρα που είχε το αμάξι, αυτός πάτησε το γκάζι πιστεύω εγώ, πάτησε το γκάζι κατά λάθος, ποιος ξέρει μπερδεύτηκε, και πήγε και έκοψε τον κάβο, το χοντρό το σχοινί, χτύπησε πρώτα λίγο στο κολωνάκι, εκεί πέρα που έχει ένα κολωνάκι. Χτυπάει πάνω στον κάβο, κόβει το σχοινί και πέφτει στην θάλασσα».

Το ζευγάρι μαζί με τη φίλη τους, επέστρεφαν από την Αντίπαρο στην Αθήνα. Μάλιστα ετοιμάζονταν μέρες πριν και έδιναν την εντύπωση ότι ήταν ένα ταξίδι που περίμεναν να κάνουν με ανυπομονησία.

«Ήταν πελάτισσα μου αυτή η γυναίκα, είχε μια βίλα εκεί στην Αντίπαρο. Πριν δύο ημέρες την είχα δει στο λιμάνι και με χαιρέτησε «τι κάνεις» και τέτοια, «θα φύγω» μου λέει «μεθαύριο». Έφευγαν εκείνη την ώρα, πριν δύο ημέρες, πριν δύο ημέρες από το ατύχημα. Στο ίδιο μέρος, στο ίδιο μέρος εκεί την συνάντησα» .

Η 68χρονη επιχειρηματίας, ήταν εξαιρετικά δραστήρια και γνωστή στην Αντίπαρο για την οικολογική της συνείδηση και το αίσθημα να προσφέρει σε όποιον ήταν σε ανάγκη. Όμως, αυτό που λάτρευε πιο πολύ να κάνει, μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, ήταν να γυρνούν τον κόσμο και να γνωρίζουν ανθρώπους και διαφορετικές κουλτούρες.

«Δεν ήταν καθόλου μεγάλο βάθος όχι. Ήταν γύρω στα 3 μέτρα 3,5 κάπου εκεί. Μπροστά στο λιμάνι ακριβώς της Αντίπαρου. Στο πάρκινγκ περίμενε να μπει, να επιβιβαστεί δηλαδή, σε κάποιο φεριμπότ για να πάει στην Πάρο και να φύγει και αυτό και για όλους είναι μία απορία αυτό το πράγμα, το πώς, τι έγινε.»

Στην Αντίπαρο φαίνεται πως είχαν ιδιαίτερη αδυναμία. Περνούσαν τους περισσότερους μήνες του χρόνου εκεί και ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί για την έμπρακτη συνεισφορά τους στο νησί, που έχει βυθιστεί στο πένθος.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Πηγή: Cyclades24.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ