Σάλος στον Πύργο: Τραπέζωμα 12 ατόμων χωρίς μάσκες για τον δήμαρχο


Έντονες αντιδράσεις στην κοινωνία του Πύργου, κι όχι μόνο, από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο κι απεικονίζουν τον δήμαρχο της πόλης σε πολυπληθές τραπέζι όπου οι περισσότεροι δεν φορούσαν μάσκες.

Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει τις τελευταίες ώρες οι φωτογραφίες του δημάρχου Πύργου, Τάκη Αντωνακόπουλου, ο οποίος παραβρέθηκε σε ένα τραπέζι αρκετών ατόμων, στο οποίο οι περισσότεροι δεν φορούσαν μάσκα.

Το θέμα έχει φέρει στην επιφάνεια η ιστοσελίδα ilialive.gr, που αναφέρει πως μαζί με τον κ. Αντωνακόπουλο, στη συνάθροιση που έγινε στην περιοχή της Σκαφιδιάς, ήταν και ο αντιδήμαρχος Νίκος Κοτσώνης, ο αντιδήμαρχος Μαρίνης Αχτύπης, ο γενικός γραμματέας του δήμου Γιάννης Βαρελάς, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Γιώργος Καραστέργιος κι αρκετά ακόμα πρόσωπα που δεν φορούσαν μάσκα.

Οι μόνοι που φορούν μάσκα σε αυτή τη συγκέντρωσε των 12 ατόμων, είναι ο δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, κι ο αντιδήμαρχος, Νίκος Κοτσώνης. Όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ, ωστόσο, στην τοπική κοινωνία έχουν ξεσηκωθεί αντιδράσεις καθώς ο κ. Αντωνακόπουλος που είναι και γιατρός στο επάγγγελμα, κατά το παρελθόν έχει καταγγείλει ακόμα και με παράσταση στον Εισαγγελέα Ηλείας όσους αγνοούν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Το επίμαχο post στα social media που αποσύρθηκε γρήγορα μετά τα αρνητικά σχόλιαilialive

Ήδη από την πλευρά της αντιπολίτευσης υπάρχουν σφοδρά «πυρά» κατά του κ. Αντωνακόπουλου, με τον επικεφαλής της παράταξης «Μπορούμε», Στάθη Καννή να εκδίδει σχετική ανακοίνωση. Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πύργος – Έργο Πολιτών», Διονύσης Μπέλτσος, τοποθετήθηκε στα social media κατά του δημάρχου ενώ σχετικό σχόλιο έκανε κι ο πρώην αντιδήμαρχος, Λάμπης Αριστειδόπουλος…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ