Συνελήφθη πασίγνωστος ποδοσφαιριστής γιατί μαχαίρωσε συγγενή του


Ο διεθνής ποδοσφαιριστής συνελήφθη από την αστυνομία και κρατείται, για μια επίθεση με μαχαίρι σε συγγενικό του πρόσωπο τον περασμένο Ιούλιο

Σε μια απίστευτη ιστορία πρωταγωνιστή ο διάσημος επιθετικός του Άγιαξ, Κουίνσι Πρόμες. Ο διεθνής Ολλανδός ποδοσφαιριστής από το πρωί της Κυριακής (13.12) έχει συλληφθεί και κατηγορείται ότι μαχαίρωσε έναν συγγενή του.

Όπως υποστηρίζει η «Telegraaf», στα τέλη του περασμένου Ιουλίου ο Πρόμες έκανε μια μεγάλη οικογενειακή γιορτή. Στο πάρτι αυτό άρχισε ένας καυγάς που πήρε διαστάσεις, μεταξύ του παίκτη του Άγιαξ κι ενός συγγενικού του προσώπου, με τα αίτια για τον διαπληκτισμό να παραμένουν άγνωστα.

Σύμφωνα με τους Ολλανδούς, τα πράγματα ξέφυγαν και ο Κουίνσι Πρόμες μαχαίρωσε τον συγγενή του που τραυματίστηκε σοβαρά. Οι ψυχραιμότεροι κατάφεραν να τους χωρίσουν, ωστόσο, μετά από καιρό το θύμα έκανε την καταγγελία στις αρχές.

Έτσι, το πρωί της Κυριακής ο Κουίνσι Πρόμες συνελήφθη και έχει οδηγηθεί σε αστυνομικό τμήμα όπου έχει ξεκινήσει η διαδικασία της προανάκρισης.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ