Θλίψη στο Βόλο για τον Γιώργο Καλέργη: Βρέθηκε κρεμασμένος στο μαγαζί του – Το τελευταίο μήνυμά του


Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στον Βόλο από την είδηση ότι ο επιχειρηματίας Γιώργος Καλέργης βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στην επιχείρησή του.

Ο Γιώργος Καλέργης ήταν ιδιοκτήτης της καφετέριας NOVEL που ήταν κλειστή λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας αποκλείεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Πληροφορίες του taxydromos.gr αναφέρουν ότι στον χώρο της καφετέριας NOVEL όπου βρέθηκε απαγχονισμένος ο Βολιώτης επιχειρηματίας φέρεται να έχει αφήσει σημείωμα.

Πάντως στις 2 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Καλέργης είχε κάνει την τελευταία ανάρτησή του στο Facebook στην οποία μεταξύ άλλων τόνιζε τα εξής:

«Τελικά δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν μετά από τα τραγικά και ελλιπή μέτρα που παίρνουν με δικτατορικό τρόπο οι κυβερνώντες που αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα ….. από τον μισθό τους, πόσες επιχειρήσεις θα αφανιστούν. Εκείνο που είναι επικίνδυνο θα το πω με τα λόγια του Αϊνστάιν: Ο κόσμος θα υποφέρει όχι από εκείνους που κάνουν το κακό, αλλά από εκείνους που τους βλέπουν και δεν μιλάνε !!!!!! Καληνύχτα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ