Φρύδια Αλήθειες: Μια δύσκολη υπόθεση η τελειότητα


Φρύδια Αλήθειες: Τρεις μύθοι για τα φρύδια που καταρρίπτονται και δεν χρειάζεται πια να σας απασχολούν. Από πυκνά και έντονα, έως ίσια και λεπτά, τα φρύδια διατίθενται σε όλα τα σχήματα, μεγέθη και χρώματα! Το πώς επιλέγετε να τα φροντίσετε, αυτό εξαρτάται καθαρά από την καθεμία ξεχωριστά. Ωστόσο, η επίτευξη του τέλειου φρυδιού δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση. Παρακάτω θα δείτε τρεις διαδεδομένους μύθους που αφορούν στα φρύδια, οι οποίοι καταρρίπτονται στο λεπτό, ώστε την επόμενη φορά που θα τα φροντίσετε να μην έχετε και αυτά στο νου σας.

Πρέπει να ταιριάζουν χρωματικά με τα μαλλιά σας

Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, η κατάξανθη Μέριλιν Μονρόε τι θα έπρεπε να κάνει; Ενώ είναι γενικά αποδεκτό να διατηρείτε τα φρύδια σας έναν τόνο πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας, οι ξανθές και κοκκινομάλλες μπορούν, σίγουρα, να τα κάνουν ακόμη πιο σκούρα για μια πιο δραματική εμφάνιση. Επίσης, δεν χρειάζεται να έχετε το άγχος ότι τα φρύδια σας πρέπει να έχουν το ίδιο χρώμα με τη ρίζα των μαλλιών σας, όταν είναι φρεσκοβαμμένα.

Και τα δύο πρέπει να φαίνονται ακριβώς τα ίδια

Τα φρύδια πρέπει να μοιάζουν σαν απλά «αδέρφια» και όχι σαν δίδυμα. Με απλά λόγια, δεν υπάρχουν δύο φρύδια ίδια. Είτε πρόκειται για γενετική, φυσικά μοτίβα, ουλές ακόμη και από ποια πλευρά κοιμάστε το βράδυ συνήθως, η ασυμμετρία του προσώπου δεν περιορίζεται μόνο στα φρύδια. Τα μάτια, τα ζυγωματικά και η μύτη σας δεν είναι απόλυτα συμμετρικά. Οπότε χαλαρώστε.

Μεγαλώνουν γρηγορότερα αν τα βγάλετε με κερί

Όλες οι τεχνικές, κερί, κλωστή ή τσιμπιδάκι, κάνουν τα φρύδια σας να μεγαλώνουν με τον ίδιο τρόπο. Το πλεονέκτημα της αποτρίχωσης είναι ότι σας επιτρέπει να αφαιρέσετε μια μεγαλύτερη περιοχή τριχών ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι θα αφαιρεθούν ακόμη μικρότερες ξανθές ή λεπτές τρίχες, δίνοντας στα φρύδια σας μια πολύ πιο καθαρή εικόνα. Είναι, επίσης, πολύ λιγότερο επώδυνο από το να βγάζετε μία μία τις τριχούλες σας με το τσιμπιδάκι, καθώς με το κερί αυτό γίνεται μια κι έξω.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ