Βόλος: Ποιος ήταν ο επιχειρηματίας που αυτοκτόνησε – Τι τον οδήγησε στη μοιραία απόφαση


Συγκλονισμένη η κοινωνία στον Βόλο προσπαθεί να πιστέψει ότι ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της πόλης αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του

Ο Γιώργος Καλέργης βρέθηκε απαγχονισμένος στην επιχείρησή του, την καφετέρια Novel, το βράδυ της Κυριακής.

Τον νεκρό φέρεται να βρήκαν κοντινά του πρόσωπα που πήγαν στην καφέτερια καθώς τον αναζητούσαν καθώς κατά πληροφορίες δεν είχε δώσει σημεία ζωής για τουλάχιστον 24 ώρες.

Ο 64χρονος Καλέργης έβαλε τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού από τη σκάλα που οδηγούσε στον πάνω όροφο της καφετέριας όπου βρίσκονταν οι βοηθητικοί χώροι του μαγαζιού.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr ο Γιώργος Καλέργης υπήρξε επιχειρηματίας με έντονη δραστηριότητα, αφού διατηρούσε μεγάλη βιοτεχνία παραγωγής παιδικών ενδυμάτων στη Βιομηχανική Περιοχή Βόλου, ενώ πριν την έναρξη του πολέμου στη Συρία λειτουργούσε εργοστάσιο παραγωγής παιδικών ρούχων στη χώρα της Μέσης Ανατολής με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Παράλληλα ο Γιώργος Καλέργης υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Ορφανοτροφείου Βόλου, αλλά και αρωγός πολλών άλλων φιλανθρωπικών σωματείων της Μαγνησίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον χώρο της καφετέριας φέρεται να έχει βρεθεί και σημείωμα.

Στις 2 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Καλέργης είχε κάνει την τελευταία ανάρτησή του στο Facebook στην οποία μεταξύ άλλων τόνιζε τα εξής:

«Τελικά δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν μετά από τα τραγικά και ελλιπή μέτρα που παίρνουν με δικτατορικό τρόπο οι κυβερνώντες που αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα ….. από τον μισθό τους, πόσες επιχειρήσεις θα αφανιστούν. Εκείνο που είναι επικίνδυνο θα το πω με τα λόγια του Αϊνστάιν: Ο κόσμος θα υποφέρει όχι από εκείνους που κάνουν το κακό, αλλά από εκείνους που τους βλέπουν και δεν μιλάνε !!!!!! Καληνύχτα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ