Γιάννης Πάριος: Το ξεκίνημα, οι γάμοι, τα τέσσερα παιδιά και η άνοδος


Γιάννης Πάριος: Το ξεκίνημα, οι γάμοι, τα τέσσερα παιδιά και η άνοδος. Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιάννη Πάριο. Για τον σπουδαίο καλλιτέχνη μίλησε ο Μάκης Μάτσας, ο οποίος σπάνια μιλά δημόσια, εκφράζοντας την αγάπη του αλλά και την παρθενική συνεργασία τους που πήγε περίφημα.

Για την αλλαγή του ονόματος του Γιάννη Πάριου μίλησε και ο πρόεδρος της Minos EMI, Μάκης Μάτσας. “Η φωνή του Γιάννη με εντυπωσίασε και του πρότεινα να κάνουμε ένα συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας. Όταν τον ρώτησα πως τον λένε και μου αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα, του είπα: «το Βαρθακούρης είναι τόσο σκληρό όνομα σε σχέση με τη βελούδινη φωνή σου». Όταν μου είπε ότι είναι από την Πάρο, τότε σκέφτηκα το «Γιάννης Πάριος». Και έτσι βαφτίστηκε το «Γιάννης Πάριος»”, ανέφερε ο Μάκης Μάτσας.

Η συζήτηση οδηγήθηκε στους δύο γάμους του Γ. Πάριου, ο πρώτος γάμος ήταν με τη Ντίνα Μαρκοπούλου και η δεύτερη με τη Σοφία Αλιμπέρτη. “Πρώτα από όλα παντρεύεσαι έναν άνθρωπο γιατί τον αγαπάς. Δεύτερος παντρεύεσαι μια γυναίκα εάν έχεις κάνει παιδιά μαζί της σεβόμενος τα παιδιά. Γιατί όταν σέβεσαι τη μάνα τους, σέβεσαι εκείνα και τον εαυτό σου. Κατά τα άλλα δεν ξέρω τι να σου πω. Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε. Δεν μου πήγαινε ή μάλλον εγώ δεν του πήγαινα ή δεν τον πήγαινα. Έπαιξε μεγάλο ρόλο το επάγγελμα σε αυτό. Μετανιώνω τώρα που δεν είχα χρόνο να αφιερώσω στα παιδιά μου. Αφιέρωνα όλη μου την αγάπη σε αυτά. Δεν είχα χρόνο να αφιερώσω σε αυτά.”

Για τον σπουδαίο καλλιτέχνη μίλησε και ο γιος του, Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο πατέρας του εκτός από σπουδαίος τραγουδιστής και συνθέτης είναι και τεράστιος στιχουργός. Μάλιστα ο Γιάννης Πάριος αποκάλυψε μία πολύ συγκινητική ιστορία με τον γιο του. Μάλιστα ο Γιάννης Πάριος αποκάλυψε μία πολύ συγκινητική ιστορία με τον γιο του. “Ήμασταν στην Πάρο και ο Χάρης έγραφε όλο το βράδυ στο διπλανό σπίτι. Υποτίθεται ότι ήμασταν ψιλοτσακωμένοι τότε. Και έρχεται και κάθεται στο πιάνο μου και παίζει μία μελωδία και τρελάθηκα. Το ακούω και του λέω: «ωραία μελωδία» και γυρνάει και μου κάνει: «γράψε ντε κανέναν στίχο»” ανέφερε ο Γιάννης Πάριος. «Και αυτό το τραγούδι είναι από τις τελευταίες του επιτυχίες, είναι το «Γέμισε η ζωή μου βράδια αξημέρωτα»” συμπλήρωσε ο σπουδαίος καλλιτέχνης.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ