Χάρης Βαρθακούρης: Η γνωριμία με τη σύζυγό του, Αντελίνα Τελώνη


Χάρης Βαρθακούρης: Η γνωριμία με τη σύζυγό του, Αντελίνα Τελώνη. Παντρευτήκαν το 2010… Για την γνωριμία τους στάθηκε αφορμή ένα like σε φωτογραφία που είχε αναρτήσει ο καλλιτέχνης.

Το ζευγάρι, που απολαύσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, έχει δύο πανέμορφες κόρες, τη Μελωδία και τη Λιόνα. Ο ίδιος γράφει στα σόσιαλ: “Είμαι χωρίς καμία ντροπή και αμφιβολία χαζομπαμπάς. Στο λεξικό, δίπλα στη λέξη, θα πρέπει να λέει “βλέπε Βαρθακούρης”. Είμαι άρρωστος καψούρης με τις κόρες μου. Κι αν κάτι με έκανε να “ξυπνήσω” φέτος, είναι επειδή με την αναγέννηση των αξημέρωτων, είδα τις κόρες μου πιο περήφανες για μένα και είναι κάτι που θέλω να το βλέπω συνέχεια.”

Πώς όμως γνωρίστηκε με την αγαπημένη σύζυγό του; Ιδού: “Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν 12 χρόνια στη Ζάκυνθο, στις 4 Αυγούστου του 2008. Ήμουν εκεί με τον πατέρα μου για μια συναυλία. Ωστόσο θέλω να καταλήξω αλλού. Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έκανε like, ένα χρόνο μετά, Αύγουστο του 2009, μια Αντελίνα Τελώνη. Δεν την ήξερα. Την πρόσεξα όμως στη λίστα των…likers (!!). Μου άρεσε. Πήγα στις δικές της φωτογραφίες από περιέργεια. Έκανα τα δικά μου like… Τώρα αυτή η κοπέλα, Αντελίνα Βαρθακούρη πλέον, είναι στην κουζίνα και μαγειρεύει για να φάμε ενώ εγώ, λίγο πιο’κει, ανεβάζω φωτογραφίες στο Instagram και οι δυο κόρες μας, κάπου μέσα, βλέπουν ταινία… Όλα καλά» έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία του.

Τι γίνεται όμως με τη νέα τους εκπομπή που θα ξεκινήσει στο Σκαϊ… Ο Χάρης Βαρθακούρης είπε πρόσφατα: “Σε ό,τι αφορά τη θεματολογία, ακόμα δεν έχουμε καταλήξει. Το να είναι ένας από τους δυο παρουσιαστές καλλιτέχνης και να μην έχει τραγούδι η εκπομπή, θα ήταν κρίμα από το Θεό. Gossip μπορεί να έχει ελάχιστο γιατί δεν είμαστε έτσι, η γυναίκα μου και ‘γω, σαν χαρακτήρες. Το πάνω χέρι θα έχει σαφώς η γυναίκα μου γιατί είναι πιο έμπειρη. Είναι υπό συζήτηση για το αν θα έχουμε πάνελ. Σίγουρα δεν θα είμαστε μόνο οι δυο μας.”

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ