GNTM 3 νικητής: Ποιος είναι το top model που ανέδειξε η εκπομπή [pic, vid]


GNTM 3 νικητής: Ποιος είναι το top model που ανέδειξε η εκπομπή.  Οι τρεις φιναλίστ, o Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η Παρασκευή Κερασιώτη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό θέλοντας να είναι άψογοι και να κερδίσουν την πρώτη θέση ώστε να γίνουν το επόμενο Next Top Model της Ελλάδας!

Στην τελική φωτογράφιση τα τρία μοντέλα κλήθηκαν να διαφημίσουν ένα ποτό, φλερτάροντας, και χορεύοντας! Οι κριτές με τη βαθμολογία τους έθεσαν  τον Ηρακλή στην πρώτη θέση όπως και το κοινό με την ψήφο του. Δεύτερη σε ψήφους αναδείχθηκε η Παρασκευή και τρίτος ο Ανδρέας.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του Εμιλιάνο, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε την έναρξη της ψηφοφορίας. Ο σχολιασμός των κριτών και η βαθμολογία ολοκληρώθηκε, πλέον τον λόγο έχει το τηλεοπτικό κοινό. Αυτή είναι η πρώτη φορά στα τρία χρόνια του GNTM όπου οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα, πριν το live, να ψηφίσουν ποιον από τους Παρασκευή, Ανδρέα και Ηρακλή θέλουν νικητή του GNTM 3. Φέτος υπάρχει ρεκόρ συμμετοχής από τους τηλεθεατές, που ψηφίζουν για να αναδείξουν τον νικητή του GNTM 3, είπε η Β. Καγιά.

 

Ο νικητής κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα συνολικής αξίας €20.000 από το House of Jewels, ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star και μια συνεργασία με διετές συμβόλαιο, με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite London.

Ο Ανδρέας βρέθηκε στην τρίτη θέση με 84, 8, η Παρασκευή στην δεύτερη και ο Ηρακλής έλαβε 95,2. και αναδείχθηκε νικητής του GNTM 3.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ