Σύλληψη Γιάννη Λεβεντάκη: Ο άνθρωπος «κλειδί», η σύμπτωση και η ανατροπή


Ένας ειδικός φρουρός, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ήταν ο άνθρωπος-κλειδί για τη σύλληψη του Γιάννη Λεβεντάκη, γιου του εφοπλιστή και του φερόμενου ως συνεργού του στο Χαϊδάρι, για την επίθεση σε βάρος 32χρονου έξω από μάντρα αυτοκινήτων

Ο αστυνομικός βρισκόταν από σύμπτωση στο σημείο την ώρα της επίθεσης και ήταν ο άνθρωπος που είδε με τα μάτια του το αιματηρό περιστατικό και ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα από την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων να συλληφθούν οι δύο άντρες σε πολύ γρήγορο χρόνο.

Στην υπόθεση, πάντως, υπήρξε ανατροπή, καθώς το θύμα φέρεται να μην αναγνώρισε στα πρόσωπα των συλληφθέντων τους δράστες. Συγκεκριμένα φέρεται να κατέθεσε ότι «τα άτομα που ήταν κοντά μου τα έχω τραυματίσει στην προσπάθειά μου να αμυνθώ. Από το σωματότυπο είμαι απόλυτα βέβαιος ότι τα άτομα που μου δείχνετε δεν είναι οι δράστες της σε βάρος μου επίθεσης».

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης όταν δύο άτομα κατέβηκαν από αυτοκίνητο και επιτέθηκαν σε 32χρονο Αλβανό που έβγαινε από μάντρα αυτοκινήτων στο Περιστέρι. Ο ένας τον χτύπησε στο πρόσωπο με σιδερογροθιά και ο άλλος τον πυροβόλησε στο πόδι. Ο 32χρονος φέρεται να πάλεψε με τους δράστες, πριν δεχτεί τον πυροβολισμό.

Λίγο αργότερα η Αστυνομία εντόπισε στο Χαϊδάρι αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, ο γιος γνωστού εφοπλιστή και ένα ακόμα άτομο που είναι γνωστό στην ΕΛ.ΑΣ. Ο γιος του εφοπλιστή ήταν οδηγός και το δεύτερο άτομο καθόταν στο πίσω κάθισμα. Οι αστυνομικοί έκαναν λόγο για υπόθεση με… άρωμα νύχτας. Οι δύο συλληφθέντες αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή με το περιστατικό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ