ΟΠΑΠ: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Jan Karas

Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας στη σημερινή συνεδρίασή του και κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Αμοιβών & Διορισμών, αποφάσισε την εκλογή και το διορισμό του Jan Karas ως νέου εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντος Συμβούλου με έναρξη ισχύος την 1η Ιανουαρίου 2021. 

Κατόπιν αυτού, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ανασυγκροτείται σε σώμα με έναρξη ισχύος την 01.01.2021 και για το υπόλοιπο της θητείας του ως ακολούθως:

1. Kamil Ziegler, Πρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος

2. Jan Karas, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος

3. Σπύρος Φωκάς, Αντιπρόεδρος Α’, Μη Εκτελεστικό Μέλος

4. Pavel Saroch, Αντιπρόεδρος Β’, Μη Εκτελεστικό Μέλος

5. Pavel Mucha, CFO, Εκτελεστικό Μέλος

6. Robert Chvátal, Μη Εκτελεστικό Μέλος

7. Katarina Kohlmayer, Μη Εκτελεστικό Μέλος

8. Xρήστος Κοπελούζος, Μη Εκτελεστικό Μέλος

9. Στυλιανός Κωστόπουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος

10. Νικόλαος Ιατρού, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

11. Igor Rusek, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

12. Rudolf Jurcik, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

13. Δημητράκης Ποταμίτης, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ο Kamil Ziegler, Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, σχολίασε: “Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, θα ήθελα να συγχαρώ τον Jan Karas για την ανάληψη του ρόλου του Διευθύνοντος Συμβούλου. Το τελευταίο διάστημα, ο Jan ασκούσε καθήκοντα Acting CEO του ΟΠΑΠ, έχοντας σημαντική συνεισφορά στις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες της εταιρείας και στις ενέργειες που προβήκαμε για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία του κορονοϊού και τον αντίκτυπο των σχετικών περιοριστικών μέτρων. Προσβλέπουμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας μαζί του, υπό τη νέα ιδιότητά του, ώστε να υλοποιήσουμε τους στρατηγικούς στόχους του ΟΠΑΠ και να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις που σχετίζονται με την ανάκαμψη από την κρίση της πανδημίας. Είμαι βέβαιος ότι με τη στήριξη όλων, ο Jan και η ιδιαίτερα ικανή ανώτερη διοικητική ομάδα του ΟΠΑΠ, μαζί με τους εξαίρετους συναδέλφους μας, θα συνεχίσουν να δημιουργούν μακροπρόθεσμη αξία για τους μετόχους, τους ανθρώπους, τους συνεργάτες και τους κοινωνικούς εταίρους της εταιρείας”.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here