Κορονοϊός: «Τώρα παίζουμε άμυνα» – Η ανάρτηση Μητσοτάκη με βίντεο του Γιάννη Αντετοκούνμπο


Μήνυμα σε όλους μας στέλνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καλώντας μας να «παίξουμε άμυνα» προκειμένου να κερδίσουμε τον κορονοϊό.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο πρωταγωνιστής στη νέα διαδικτυακή καμπάνια της κυβέρνησης για τον κορονοϊό, με τίτλο: «Εφαρμόζουμε τα μέτρα, παίζουμε την καλύτερη άμυνα».

«Οι νίκες ξεκινάνε από την άμυνα», λέει, αρχικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. «Έχω μάθει στη ζωή μου να κοιτάω τον αντίπαλο μου στα μάτια, αλλά για πρώτη φορά στη ζωή μου παίζω με έναν αντίπαλο που είναι αόρατος, δεν τον βλέπω αλλά υπάρχει. Έτσι, βλέπω τον ιό, τον Covid. Τώρα πρέπει να παίξουμε άμυνα», προσθέτει ο NBAer.

Το βίντεο με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ανάρτησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

«Τις μέρες των γιορτών συνεχίζουμε τον κρίσιμο αγώνα για την υγεία μας. Είναι καιρός η ζωή να πάρει τη ρεβάνς. Ευχαριστώ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που πρωταγωνιστεί σε αυτό το μήνυμα, ενώνοντας τη φωνή μου με τα λόγια του: Όλοι μαζί, “παίζουμε άμυνα” και κερδίζουμε ξανά την ελευθερία μας», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ