Κυριάκος Μητσοτάκης: Αρνητικός στον κορονοϊό – Δεν είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Μακρόν


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Μετά την αποκάλυψη πως ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, είναι θετικός στον κορονοϊό σήμανε συναγερμός σε όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες. Αρνητικός μετά από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Εμανουέλ Μακρόν έκανε γνωστό πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Όπως ήταν λογικό, αρκετοί αξιωματούχοι της γαλλικής κυβέρνησης αλλά και ξένοι ηγέτες, που είχαν συναντήσεις μαζί του το τελευταίο διάστημα «θορυβήθηκαν» και έσπευσαν να υποβληθούν στους απαραίτητους ελέγχους έτσι ώστε να διαπιστώσουν αν έχουν νοσήσει.

Μάλιστα, ο Εμανουέλ Μακρόν έδωσε το «παρών» και στη Σύνοδο Κορυφής της περασμένης Παρασκευής (11.12), όπου βρέθηκε και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως έγινε γνωστό, ωστόσο, ο κ. Μητσοτάκης μετά τα τελευταία τεστ στα οποία υποβλήθηκε, είναι αρνητικός στον κορονοϊό.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, μάλιστα, υποβάλλεται σε τεστ ανά δυο ημέρες και αυτό έκανε αμέσως μετά τη Σύνοδο Κορυφής. Το τελευταίο τεστ πραγματοποιήθηκε σήμερα και το αποτέλεσμα, όπως και σε όλα τα προηγούμενα, ήταν αρνητικό.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως οι ηγέτες που μπήκαν σε καραντίνα λόγω της επαφής που είχαν με τον Εμανουέλ Μακρόν, ήταν όσοι είχαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Γάλλο πρόεδρο μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ