Μάτια – λιπαρότητα: Τα τέσσερα μυστικά για να μη γυαλίζει το πάνω βλέφαρο

Είναι αλήθεια πως τα μάτια είναι ίσως το σημαντικότερο σημείο σε ένα πρόσωπο. Ο τρόπος που θα τα αναδείξεις παίζει σημαντικό ρόλο για την εμφάνισή σου εν γένει, καθώς τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το sexiness και τη γοητεία που χαρίζει ένα smokey look. Τα μάτια σου μπορούν να σε κάνουν όσο μυστηριώδη και θελκτική θέλεις. Ενώ δεν είναι ανάγκη να προτιμήσεις μόνο τη βραδινή dark εκδοχή ενός τέτοιου look, αφού έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι κα η πιο light, πρωινή και καθημερινή εκδοχή του, η οποία είναι ό,τι πρέπει για την εποχή της μάσκας.

Παρόλα αυτά συμβαίνει συνέχεια να φεύγεις από το σπίτι με το τέλειο look και κατά τη διάρκεια της ημέρας να καταλήγεις με γυαλάδα στο πρόσωπο, που σίγουρα θα επηρεάσει το μακιγιάζ σου και θα μετακινήσει το χρώμα που έχεις τοποθετήσει στα μάτια σου.

Γι’ αυτό δεν ευθύνεται τίποτε άλλο πέρα από την ενοχλητική λιπαρότητα. Η λιπαρότητα που αναπτύσσεται στην περιοχή των ματιών και πιο συγκεκριμένα, στο άνω κινητό βλέφαρο, όπου μπαίνει και η μεγαλύτερη ποσότητα της σκιάς.

Όμως υπάρχει λύση γι’ αυτό το πρόβλημα. Το μόνο που χρειάζεται για να το αντιμετωπίσεις είναι να ακολουθήσεις τα 4 tips που ακολουθούν και που σίγουρα θα σε σώσουν και θα απογειώσουν την εμφάνισή σου:

  1. Κάνε πολύ καλό καθαρισμό προσώπου, ώστε να απομακρύνεις τις βρομιές, τα υπολείμματα άλλων προϊόντων ακόμα και τα βακτήρια.
  2. Χρησιμοποίησε μία ενυδατική κρέμα, που θα φροντίσει την αναζωογόνηση, την ενυδάτωση και τη φρεσκάδα της περιοχής.
  3. Εφάρμοσε primer, ένα προϊόν το οποίο απορροφάει τα έλαια και δημιουργεί την τέλεια βάση για το μακιγιάζ των ματιών, δίνοντας ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
  4. Χρησιμοποίησε setting spray για διάρκεια και σταθερότητα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here