Γιώργος Μαυρίδης για κορωνοϊό: Οι δύσκολες στιγμές και οι ώρες αγωνίας [pic,vid]

Γιώργος Μαυρίδης για κορωνοϊό: Οι δύσκολες στιγμές και οι ώρες αγωνίας. Ο γνωστός tatoo artist, ήταν ο φιλοξενούμενος της εκπομπής «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ. 

Ο Γιώργος Μαυρίδης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά την περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό, μιλάει για τις δύο φορές που χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, τις δύσκολες στιγμές, την αγωνία του για τη σύντροφό του Κρίστη Καθάργια που νοσούσε ταυτόχρονα από COVID-19, τη στάση του απέναντι στους συνωμοσιολόγους.

Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες, θα κάνω καιρό να το ξεπεράσω πλήρως αλλά τουλάχιστον έχω ξεμπερδέψει με τον κορωνοϊό. Ελπίζω να μη μου αφήσει κάποιο κουσούρι, το ελπίζω, το συζητάω και με το γιατρό μου γιατί προσπαθώ να καταλάβω γιατί με βρήκε και με χτύπησε τόσο δυνατά παρόλο που δεν είχα κάποιο υποκείμενο νόσημα, είπε χαρακτηριστικά. “Αυτή η ασθένεια μπαίνει μέσα σου, σε σκαλίζει, σε ακτινογραφεί… μπαίνει μέσα σου και κάθεται στα πνευμόνια σου με αποτέλεσμα να έχεις έλλειψη οξυγόνου. Προσπαθεί να βγάλει στην επιφάνεια τις αδυναμίες του οργανισμού σου. Ο πόνος ήταν αφόρητος λόγω της έλλειψης οξυγόνου. Έχω περάσει τη νόσο των ορειβατών και μοιάζει με αυτό. Κόντεψα να πεθάνω.”

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here