Πρίγκιπας Χάρι: Ήθελα να εγκαταλείψω το Παλάτι λόγω της μητέρας μου- Τι είπε για την «ζωηρή ζωή» του


O πρίγκιπας Χάρι ήθελε να εγκαταλείψει τον βασιλικό τρόπο ζωής από όταν ήταν 20 ετών – Aιτία ήταν η δυστυχία που κυριαρχούσε μέσα στο Παλάτι, όπως απκαλύπτει στο podcast, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου, ο Νταξ Σέφερντ

Σε αποκαλύψεις προχώρησε σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι ήθελε να εγκαταλείψει τη βασιλική ζωή όταν ήταν περίπου 20 ετών εξαιτίας αυτού «που έκανε στη μητέρα του» πριγκίπισσα Νταϊάνα. Είπε ακόμη ότι η σύζυγός του Μέγκαν τον ενθάρρυνε να συμβουλευτεί έναν ειδικό στην ψυχική υγεία και η ίδια είχε καταλήξει για τον εαυτό της στο συμπέρασμα πως δεν χρειαζόταν να γίνει πριγκίπισσα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, o δούκας του Σάσσεξ, Χάρι εξηγεί στον Σέφερντ ότι η μετακόμισή του στο Λος Άντζελες με την οικογένεια του οφείλεται στην απόφαση του να σπάσει αυτή την αλυσίδα της «δυστυχίας» και του «πόνου», που δένει τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο ίδιος ανέφερε ότι ήταν τόσο απελπισμένος να κρύψει τη σχέση του με τη Μέγκαν όταν εκείνη έμεινε στο παλάτι του Κένσινγκτον για πρώτη φορά που πήγαν «incognito» στο σούπερ μάρκετ και «προσποιήθηκαν ότι δεν ήξεραν ο ένας τον άλλον», στέλνοντας μηνύματα για τα ψώνια από διαφορετικούς διαδρόμους.

Τόνισε, μάλιστα, πως το να εγκαταλείψει τη βασιλική ζωή, ήταν κάτι που ήθελε να κάνει από όταν ήταν πολύ νέος, βλέποντας την εξέλιξη της μητέρας του, καθώς πιστεύει ότι ο πριγκιπικός της ρόλος την κατέστρεψε, κάτι που δε θα ήθελε για την σύζυγο του, Μέγκαν.

Στην ερώτηση αν αισθάνθηκε «σε κλουβί» όσο ασκούσε τα πριγκιπικά καθήκοντα, είπε: «Γύρω στα 20 σκεφτόμουν ότι δεν την ήθελα τη δουλειά, δεν ήθελα να είμαι εκεί. Δεν ήθελα να το κάνω αυτό. Κοίτα τι έκανε στη μαμά μου, πώς θα έχω μια σύζυγο και μια οικογένεια όταν ξέρω ότι θα συμβεί και πάλι».

Σε ερώτηση, που τού τέθηκε για την σχέση του με τον πατέρα του, ο δούκας του Σάσσεξ απάντησε πως ο πρίγκιπας Κάρολος είχε υποφέρει τόσο πολύ στην παιδική του ηλικία όντας ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου, που ο πόνος του αυτοματοποιήθηκε και τόν έκανε να συμπεριφέρεται ανάλογα και στον γιο του. Απάντησε επιπλέον, πως αυτός ήταν ένας πολύ καλός λόγος για εκείνον να εγκαταλείψει το Παλάτι, καθώς δε θα ήθελε να συμβεί το ίδιο και στα δικά του παιδιά.

«Δεν πιστεύω πως θα πρέπει να κουνάμε το δάχτυλο και να κατηγορούμε κάποιον, αλλά όταν το θέμα φτάνει στα οικογενειακά, θεωρώ ότι αν εγώ έχω υποφέρει, γιατί στο παρελθόν είχε υποφέρει και ο πατέρας μου ή η μητέρα μου, τότε πρέπει να σπάσω αυτή την αλυσίδα, προκειμένου να μην υποφέρουν τα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Χάρι, ενώ πρόσθεσε: «Υπάρχει τόσος πόνος, ο οποίος περνάει σε εμάς ανεξαρτήτως, οπότε σαν γονιός οφείλω να πω: Ξέρεις, αυτό συνέβη σε εμένα, οπότε θα σιγουρευτώ ότι δεν πρόκειται να συμβεί και σε εσένα».

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την «άστατη ζωή» που έκανε στα …νιάτα του, με κάνναβη, ατελείωτα πάρτι, «γυμνά» παιχνίδια, μπιλιάρδο κ.α. Συγκεκριμένα όπως είπε: «Το να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι κάτι ανάμεσα στο να βρίσκεσαι σε τηλεοπτική εκπομπή ή σε ζωολογικό κήπο», άρα το ξέσπασμα του στην ηλικία των 18-20 ήταν απόλυτα λογικό. Χαρακτήρισε την περίοδο εκείνη «τραύμα της παιδικής του ηλικίας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ