Έλενα Ράπτη-Κίμων Μπάλας : Τίτλοι τέλους στον γάμο τους


Δημοσιεύματα, θέλουν την πολιτικό Έλενα Ράπτη να έχει δώσει ένα πολύ αθόρυβο τέλος στον γάμο της , όπως και αθόρυβα έγιναν όλα όταν αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Το συμπέρασμα, αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι η ίδια τον τελευταίο καιρό δεν αναφέρει πουθενά στις συνεντεύξεις της πληροφορίες για τον άνδρα τους και την έγγαμη ζωή.

Οι φήμες ενισχύθηκαν από μία δική της παράλειψη, αλλά και από το γεγονός, ότι ένω μέχρι κάποια στιγμή μιλούσε για το γάμο της και την ζωή της με τον άνδρα της, αυτό ξαφνικά κόπηκε .

Δημοσιεύματα ένα χρόνο πριν

  • Ένα χρόνο πριν η Έλενα, σε κάθε δημοσίευμα δεν δίσταζε να αναφέρει πράγματα για την προσωπική της ζωή και πιο συγκεκριμένα για το πόσο ευτυχισμένη είναι και πόσο καλά περνάει στο πλευρό του αστυνομικού Κίμωνα Μπάλλα.

Δημοσιεύματα Μαίου 2020

Από τον Μαίο του 2020 , σταμάτησε παντελώς τις αναφορές στον γάμο της αλλά και το πως εξελίσσεται η ζωή της δίπλα στον Κίμωνα, με αποτέλεσμα να κάνει τους δημοσιογραφικούς κύκλους να μιλάνε για χωρισμό.

Η Κίνηση που την πρόδωσε

  • Ακόμα το γεγονός ότι επέλεξε ξαφνικά να αφαιρέσει την βέρα από το δάχτυλο της, δίνει ακόμα ένα στοιχείο για να συμπεράνει κάποιος ότι το ζευγάρι δεν είναι ποια μαζί.

Πως φούντωσαν οι φήμες

  • Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν, όταν η Έλενα Ράπτη σταμάτησε να απαντά σε κλήσεις και μηνύματα φίλων που ήθελαν να ρωτήσουν για τα δημοσιεύματα.

Πως περνάει τις μέρες της

Το μεγαλύτερο μέρος, το αφιερώνει στην δουλειά της και επισκέπτεται μόνο την αδερφή της στο κατάστημα που διαθέτει.

Πρωταρχικός της στόχος

  • Πρωταρχικό της στόχο αποτελεί η εκστρατεία που έχει αναλάβει και η οποία έχει ως στόχο να μπει τέλος στην παιδική κακοποίηση. Αυτή η κίνηση της δείχνει πόσο πολύ αγαπάει τα παιδιά και πόσο θέλει να τα βοηθήσει να απαλλαγούν από σκληρές καταστάσεις.

Ακολουθεί βίντεο με συνέντευξη της Έλενας Ράπτη

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ