“8 Λέξεις”: Η Έρση εξομολογείται πως αυτή κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό της Σύνθιας στον Οδυσσέα


“8 Λέξεις”: Ο Σίμος αποφασίζει να συνεχίσει την έρευνα στην παράνομη λέσχη κι η Σμαράγδα ανησυχεί μήπως και τον ανακαλύψουν

Ο Άκης αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη κατά πρόσωπο.

Η Μάγδα θολωμένη μετά από καυγά .. τρακάρει.

H Ηλιάνα, για μια ακόμα φορά, καταγράφει τον Δημήτρη και τη Μαίρη σε μια επιλήψιμη συζήτηση και στέλνει το βίντεο ανώνυμα στον Άκη που παθαίνει το σοκ της ζωής του.

Επεισόδιο 213, β κύκλος. Ο Άκης, σοκαρισμένος από την αποκάλυψη για την κομπίνα του Δημήτρη, παίρνει τους δρόμους για να βάλει τις σκέψεις του σε μια σειρά.

Την ίδια ώρα, Δημήτρης και Μαίρη συνεχίζουν ανυποψίαστοι να οργανώνουν την επόμενη παράδοση των παράνομων φαρμάκων.

Ο Σίμος κι η Εύα προσπαθούν να βάλουν την Ολυμπία σε μια σειρά ενώ ο Νικηφόρος κάνει μια γκάφα και ρισκάρει να τινάξει το μυστικό της εγκυμοσύνης της Εύας στον αέρα.

Οι κόντρες ανάμεσα σε Ναυσικά και Μάρκο συνεχίζονται, ενώ ο Οδυσσέας κι η Έρση ετοιμάζονται να έρθουν στην Αθήνα για την έκθεση.

Η Έρση εξομολογείται στη Ναυσικά πως αυτή κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό της Σύνθιας στον Οδυσσέα και η Ναυσικά την προειδοποιεί πως αν το μάθει ο Οδυσσέας, θα χωρίσουν.

Ο Σίμος αποφασίζει να συνεχίσει την έρευνα στην παράνομη λέσχη κι η Σμαράγδα ανησυχεί μήπως και τον ανακαλύψουν.

Η Ιφιγένεια κι ο Άλκης έρχονται πιο κοντά, όμως η Κατερίνα εξακολουθεί να αντιδρά σε αυτήν τη σχέση. Όταν ο Μιλτιάδης της ανακοινώνει πως σκέφτεται να δώσει το επίθετό του στον Άλκη, το ρήγμα ανάμεσά τους θα βαθύνει σε σημείο χωρισμού.

Ο εκδότης του Φρίξου καταφθάνει στο νησί για την υπογραφή των συμβολαίων, αλλά η Έλλη προβάλlει αντιρρήσεις.

Επεισόδιο 214, β κύκλος. Οι εντάσεις ανάμεσα στον Μιλτιάδη και την Κατερίνα συνεχίζονται, καθώς η Κατερίνα είναι εντελώς αρνητική με την προοπτική στο να δώσει ο Μιλτιάδης το επίθετό του στον Άλκη.

Ο Άκης αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη κατά πρόσωπο…

Ο Άκης δεν μπορεί να πιστέψει την προδοσία του Δημήτρη και βασανίζεται προκειμένου να αποφασίσει ποια θα είναι η τιμωρία του.

Η Ηλιάνα με τον Παύλο έρχονται πιο κοντά ενώ η Ελισάβετ βρίσκει παρηγοριά στη συντροφιά του Έκτορα.

Η Μάγδα, πάνω σε μια έκρηξη θυμού κι απωθημένων, μαλώνει με τον Αιμίλιο, φεύγει θολωμένη από το σπίτι και τρακάρει…

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ