Τάνια Μπρεάζου YFSF: Έκλεψε τις εντυπώσεις ως Lara Fabian [pic, vid]


Η νεαρή τραγουδίστρια Τάνια Μπρεάζου έχει αποδείξει πολλές φορές ως σήμερα το ταλέντο της στο τραγούδι και την ερμηνεία. Το βράδυ της Κυριακής 16/05 για μια ακόμη φορά ανέβηκε στη σκηνή υποδυόμενη αυτή τη φορά τη γνωστή ερμηνεύτρια Lara Fabian. Ερμηνεύοντας το κομμάτι Je suis malade κατάφερε να καθηλώσει τους κριτές, τους συμπαίκτες της και το τηλεοπτικό κοινό.

Με το πέρας της ερμηνείας της, η γνωστή τραγουδίστρια Τάνια Μπρεάζου απέσπασε ένα δυνατό χειροκρότημα, ενώ για μια ακόμη φορά δέχτηκε πολύ καλά σχόλια από τους τέσσερις κριτές του παιχνιδιού, τον Τάκη Ζαχαράτο, την Κατερίνα Παπουτσάκη, τον Κωστή Μαραβέγια και το Μιχάλη Ρέππα. Οι τέσσερις κριτές φανερά συγκινήθηκαν με την εμφάνισή της νεαρής καλλιτέχνιδας ως Lara Fabian.

Τα σχόλια των κριτών για την εμφάνιση της Τάνιας Μπρεάζου

Σύμφωνα με την Κατερίνα Παπουτσάκη, η νεαρή τραγουδίστρια “έβγαλε τον πόνο που κρύβει το τραγούδι”. Ο Μιχάλης Ρέππας που εξάλλου είναι και υποστηρικτής της παίκτριας δήλωσε: “Je suis malade. Τα 12άρια είναι λίγα. Δεν είναι από τα κομμάτια που αγαπάω. Ωστόσο δεν μπορώ να μην θαυμάσω τις φωνητικές ικανότητες της Τάνιας που είναι απεριόριστες”. Επιπλέον, ο κ. Ρέππας απέδωσε εύσημα στις μακιγιέζ  τόσο για τη μεταμόρφωση της Τάνιας Μπρεάζου, όσο όμως και για εκείνη της Κατερίνας Στικούδη.

“Θα μπορούσε να είναι αγώνας στίβου και να βλέπουμε τον αθλητή να βάζει τον πήχη στο σημείο του παγκόσμιου ρεκόρ και να λέμε “τι κάνει τώρα;”. Αυτονόητο είναι ένα 12άρι σήμερα όπως και για άλλα παιδιά”, σχολίασε ο Κωστής Μαραβέγιας. Με τη σειρά του ο Τάκης Ζαχαράτος της είπε: “Έχεις κάτι συναρπαστικό. Αν ήταν η Μιμή εδώ θα σου έλεγε “έχεις κάτι που έχω κι εγώ, σου πάνε τα μεγάλα και δύσκολα”. Ανέβηκες ένα πολύ ψηλό βουνό και με πολύ γλυκό τρόπο ξανακατέβηκες πάλι. Και γέννηση και θάνατος και Ανάσταση”. Νικητής της βραδίας αναδείχθηκε ο Ίαν Στρατής.

Δείτε την Τάνια Μπρεάζου ως Lara Fabian να ερμηνεύει το Je suis malade στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ