«ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ»: Σε εξέλιξη η υποβολή δηλώσεων για το Μάιο


Μέχρι και τη Δευτέρα (31/5), δίνεται η δυνατότητα υποβολής δηλώσεων «Αίτηση/δήλωση ένταξης στο Μηχανισμό “ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ” (Α΄ φάση)» και «Αίτηση/δήλωση ένταξης στο Μηχανισμό “ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ” (Α΄ φάση) – Ορθή Επανάληψη» στις επιχειρήσεις-εργοδότες που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για τον Μάιο 2021, εφόσον γνωστοποιηθεί εκ των προτέρων κάθε αλλαγή ή τροποποίηση της οργάνωσης του χρόνου εργασίας, μέσω του εντύπου Ε4: Πίνακας Προσωπικού-Συμπληρωματικός Ωραρίου των εργαζομένων που εντάσσονται στο Μηχανισμό.

Επίσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω προθεσμίας, είναι δυνατές οι ορθές επαναλήψεις των αιτήσεων/δηλώσεων ένταξης στο Μηχανισμό – Α’ φάση.

Όσον αφορά στον Απρίλιο 2021, οι επιχειρήσεις-εργαζόμενοι μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις «Αίτηση/δήλωση ένταξης στο Μηχανισμό “ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ” (Β΄ φάση)» και «Αίτηση/δήλωση ένταξης στο Μηχανισμό “ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ” (Β΄ φάση) – Ορθή Επανάληψη» έως και τις 18/5/2021.

Η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού πραγματοποιείται, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων στην κείμενη νομοθεσία διασταυρώσεων και ελέγχων με τα στοιχεία που τηρούνται στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ», στον ΟΑΕΔ, στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου και με σχετικά στοιχεία λοιπών συναρμόδιων φορέων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ