Γυναικεία σεξουαλική ικανοποίηση : Συμβουλές για να την εκτοξεύσετε

Αλλά αν δεν έχετε πάντα  τη διάθεση  να κάνετε  σεξ , δεν είστε μόνοι. Πολλές γυναίκες έχουν κυμαινόμενες σεξουαλικές ορμές, οι οποίες μπορεί να προκύψουν από μεγαλύτερα ζητήματα. Με κάποιους τρόπους, η σεξουαλική επιθυμία είναι ένα βαρόμετρο της συνολικής σας υγείας. Εάν κάποιος έρχεται με χαμηλή  λίμπιντο , μπορεί συχνά να αποτελεί ένδειξη ότι κάτι άλλο συμβαίνει συναισθηματικά ή σωματικά.

Πώς μπορείτε λοιπόν να σπάσετε αυτά τα εμπόδια στο υπνοδωμάτιο και να δημιουργήσετε περισσότερη θερμότητα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι πραγματικά  χρειάζονται οι γυναίκες  για να αισθάνονται ευτυχισμένοι και  υγιείς  στη σεξουαλική τους ζωή.

Να ξέρετε τι σας αρέσει και δεν σας αρέσει στο υπνοδωμάτιο
  • Το πρώτο πράγμα που πρέπει να απολαύσετε στο κρεβάτι είναι να ξέρετε τι σας αρέσει. Γνωρίζοντας με τι αισθάνεται καλά, τι σε ενεργοποιεί, τι σε σβήνει, η διέγερση που χρειάζεσαι για να περάσεις από τη διαδικασία διέγερσης, τις θέσεις που σου αρέσουν και έναν σύντροφο που μπορεί να χορεύει μαζί σου με αυτόν τον τρόπο και γνωρίζει τον χορό, είναι χρήσιμο.
  • Είναι επίσης σημαντικό να είστε σε θέση να μεταδώσετε αυτές τις επιθυμίες στον σύντροφό σας. «Αν νιώθεις άβολα να μοιράζεσαι, πλαισιώνεις ό, τι θέλεις με τη μορφή φαντασίας, . Για παράδειγμα, θα μπορούσες να πεις στον σύντροφό σου ότι είχες μια ονειροπόληση για το πώς οι δυο σου έμοιαζαν σαν έφηβοι. Χρησιμοποιήστε τη διέγερση, την τόνωση της γλώσσας. Κάτι τέτοιο θα σας οδηγήσει στο είδος του σεξ που θα θέλατε να κάνετε. Ο  αυνανισμός μπορεί επίσης να βοηθήσει τις γυναίκες να μάθουν τι τους αρέσει στο κρεβάτι και να αισθάνονται πιο σεξουαλικά ενδυναμωμένες.

Η ικανότητα  εστίασης στη στιγμή και συντονισμός του θορύβου

  • Με τον τρόπο ζωής υψηλής πίεσης, είναι φυσιολογικό να αποσπάται η προσοχή, ακόμα και όταν προτιμούμε να επικεντρωθούμε στο ρομαντισμό. Αλλά ειδικά για τις γυναίκες, είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στην παραμονή στη στιγμή  αν Θέλουν να βρίσκονται σε ένα χαλαρό μέρος όπου ο εγκέφαλός σας απενεργοποιείται πραγματικά, ώστε να μπορείτε να ζήσετε πλήρη διέγερση και οργασμό .
  • Η επιστήμη υποστηρίζει την ιδέα ότι ο συντονισμός του θορύβου μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή. Οι γυναίκες ανέφεραν σημαντικές βελτιώσεις στη σεξουαλική επιθυμία, τη γενική σεξουαλική λειτουργία και τη μείωση της σεξουαλικής δυσφορίας μετά από ένα πρόγραμμα προσοχής οκτώ συνεδριών . Μια άλλη μελέτη, που δημοσιεύθηκε το 2018 στο Journal of Sex and Marital Therapy , διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που διαλογίστηκαν σημείωσαν υψηλότερες βαθμολογίες σε σχέση με τη σεξουαλική λειτουργία και την επιθυμία.

  • Εάν εξακολουθείτε να σκέφτεστε περισσότερα για τη λίστα υποχρεώσεων και λιγότερο για το τι συμβαίνει στην κρεβατοκάμαρα, η φαντασία μπορεί να σας βοηθήσει να εστιάσετε. Νομίζω ότι η φαντασία είναι ένας πολύ ισχυρός τρόπος για να κλείσεις τον ανήσυχο εγκέφαλό σου. Μιλώντας με γυναίκες ασθενείς με την πάροδο των ετών, πολλοί φαντασιάζονται κατά τη διάρκεια του σεξ φυσικά ή συνειδητά ακριβώς για αυτόν τον λόγο, για να μπουν σε μια βαθύτερη κατάσταση διέγερσης.

Εμπιστοσύνη και συναισθηματική ασφάλεια στη σχέση σας

  • Είναι δύσκολο να έχεις μια ανέμελη ερωτική στιγμή αν νιώθεις αποσυνδεδεμένος από τον παρτενέρ σου ή ανησυχείς για την πιστότητα του συντρόφου σου. Εάν πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας μπορεί να έχει σχέση, είναι σημαντικό να το αντιμετωπίσετε. Για να ξεκινήσω τη συνομιλία με έναν τρόπο που δεν έρχεται σε αντίθεση και είναι καλό να πεις κάτι σαν, “Νιώθω ότι δεν έχουμε συνδεθεί τελευταία, και είσαι πάντα στο τηλέφωνό σου ή στα γραπτά μηνύματα. Απλώς με κάνει να νιώθω λίγο ανασφαλής στη σχέση. ” Στη συνέχεια, εξηγήστε ότι θέλετε τη σχέση και τη σεξουαλική σας ζωή να αποτελούν προτεραιότητα επειδή τα εκτιμάτε.

Ακολουθεί βίντεο για καλή σεξουαλική ζωή

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ