Ariana Grande: Παντρεύτηκε σε ιδιωτική τελετή τον αγαπημένο της Dalton Gomez [pics, vid]


Η 27χρονη ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε (Ariana Grande) παντρεύτηκε τον επίσης 27χρονο αγαπημένο της Dalton Gomez το περασμένο σαββατοκύριακο σε μια μυστική τελετή στην έπαυλη της τραγουδίστριας στο Montecito της Καλιφόρνια.

Τον γάμο της νεαρής τραγουδίστριας με τον συνομήλικό της κτηματομεσίτη επιβεβαίωσε πηγή στο περιοδικό People. «Ήταν μικρός και οικείος – λιγότερο από 20 άτομα. Το ζευγάρι και οι δύο οικογένειες δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι».

O Dalton Gomez έκανε πρόταση γάμου στην Ariana Grande τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους με ένα μαργαριταρένιο και διαμαντένιο δαχτυλίδι που είναι οικογενιακό κειμήλιο.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που καλωσορίζω τον Dalton Gomez στην οικογένειά μας! Ariana, και Dalton σας αγαπώ τόσο !!!! Τέλος καλό όλα καλά!», έγραψε στον προσωπικό της λογαρισμό στο Twitter η μητέρα της νεαρής ποπ σταρ. Το νεόνυμφο ζευγάρι που άρχισε να βγαίνει στις αρχές του 2020, έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση επισήμως στο μουσικό βίντεο του τραγουδιού «Stuck with U».

Δείτε το μουσικό βίντεο εδώ:

Το εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι των αρραβώνων της είχε μοιραστεί η Αριάνα Γκράντε στο Instagram με μια φωτογραφία που έγραφε: «Για πάντα μαζί» και μερικά στιγμιότυπα της με τον αγαπημένο της σύντροφο.

Πηγή είχε αποκαλύψει στο περιοδικό People πως το ζευγάρι είναι μαζί από τον Ιανουάριο του 2020, ενώ οι δύο τους πέρασαν μαζί την καραντίνα στο σπίτι της Αριάνα Γκράντε στο Λος Άντζελες. «Η Αριάνα δεν θέλει να κάνει δημόσια μια ακόμη σχέση της, γι’ αυτό και προσπαθεί να μην το γνωστοποιήσει, αλλά φαίνεται πολύ χαρούμενη με τον Ντάλτον» είχε δηλώσει πηγή τον Μάρτιο του 2020.

Ακολουθούν φωτογραφίες του ζευγαριού που είχε δημοσιεύσει παλιότερα η ίδια η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ