Δύσκολες ώρες για τη Φιλιώ Πυργάκη


Η «βασίλισσα του δημοτικού τραγουδιού» περνάει δραματικές στιγμές.

Λύγισε η «βασίλισσα του δημοτικού τραγουδιού» Φιλιώ Πυργάκη, η οποία το απόγευμα της περασμένης Τρίτης αποχαιρέτησε για πάντα τον πολυαγαπημένο της σύζυγο Δημήτρη Κωστόπουλο.

Ο πόνος για το «αηδόνι της παράδοσης» είναι αβάσταχτος, ενώ η πικρία της Πυργάκη είναι ακόμη πιο μεγάλη βλέποντας τον άνδρα της να φεύγει πρώτος από τη ζωή, αφήνοντάς την πίσω, να παλεύει με πολλά προβλήματα υγείας.

Χωρίς η ίδια να έχει το κουράγιο να παραστεί στην κηδεία, ο άνθρωπος που ήταν μαζί της μισό και πλέον αιώνα έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο, με τον οποίο πάλευε εδώ και έναν χρόνο. Είναι το ίδιο «θεριό» που και η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει εδώ και μία δεκαετία, κάνοντας χημειοθεραπείες και έχοντας πίστη στην Παναγία ότι θα τα καταφέρει.

«Η Φιλιώ δεν μπόρεσε να παραστεί στην κηδεία. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τόσο με τον καρκίνο όσο και με το ισχίο της, δυστυχώς, δεν της έδωσαν την ευκαιρία να του πει το τελευταίο αντίο» λέει στην «Espresso» οικογενειακός της φίλος, ο οποίος προσπαθεί να της δώσει κουράγιο, για να αντιμετωπίσει τον μεγάλο πόνο της απώλειας του συζύγου της.

Η κηδεία του έγινε στο χωριό Περδικονέρι Γορτυνίας, εκεί όπου είχε γεννηθεί, παρουσία φίλων και συνεργατών της μεγάλης δημοτικής τραγουδίστριας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ