Ρούχα : Τι έγινε τάση τον χειμώνα του 2021


Είτε πρόκειται για καθημερινές συναντήσεις Zoom και για μερικές βασικές προσπάθειες όπως  το περιστασιακό, το Υπαίθριο δείπνο, τις εξόδους του Σαββατοκύριακου ή την προσωπική εργασία, όλοι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε ρούχα που μας κάνουν να νιώθουμε μια ξεχωριστή αίσθηση ευκολίας και άνεσης.

Η πρόβλεψη των τάσεων της μόδας  θα έχει πάντα επιρροή  γιατί  φαίνεται ότι οι σχεδιαστές και οι λιανοπωλητές αναζητούν συχνότερα κοινωνικά μέσα, κουλτούρα νέων , νοσταλγία , στυλ δρόμου και διασημότητες για έμπνευση για τι είναι ωραίο και τι είναι τρέχον. Καθώς αρχίζουμε να ολοκληρώνουμε έναν χρόνο που ήταν λιγότερο ιδανικός για όλους μας , πάρτε την παρηγοριά στο γεγονός ότι οι τρέχουσες τάσεις μόδας που ίσως έχετε αγοράσει το 2020 θα είναι πιο διαδεδομένες τον χειμώνα του  2021.

Πολύχρωμες ζακέτες
  • Αυτή η τάση εμπνευσμένη από το vintage ξεκίνησε ανάμεσα σε κορυφαίες μάρκες . Μην ξεγελιέστε με τον τρόπο με τον οποίο οι παραπάνω γυναίκες έκαναν το δικό τους στυλ – αυτή η τάση μοιάζει εξίσου χαριτωμένη με σορτς όπως και με τζιν ή μεσαία φούστα. Επιπλέον, είτε είναι κουμπωμένο από μόνο του είτε με αντίστοιχο cami από κάτω, θα εντυπωσιάσει πάνω από το Zoom, ακόμη και αν το συνδυάσετε με τα παντελόνια που φορούσατε στο κρεβάτι.
Τρακτεροτές μπότες

Φαίνεται ότι κάθε σχεδιαστής και λιανοπωλητής ,παίρνει στοιχεία από την ταπεινή μπότα τρακτέρ, η οποία είχε μια τεράστια αύξηση το φθινόπωρο του 2020 και θα γίνει πιο διαδεδομένη μόνο το επόμενο έτος. Χαρακτηρίζεται από ένα σχεδόν κωμικό στρογγυλεμένο δάκτυλο και μια παχιά, στιβαρή σόλα, είναι από τις τρέχουσες τάσεις της μόδας που μοιάζουν στο σπίτι με ένα μακρύ φόρεμα ή με μια σούπερ κοντή φούστα, όπως και σε συνδυασμό με λασπωμένες φόρμες ή κολάν. Σκεφτείτε αυτήν την από τις τρέχουσες τάσεις της μόδας που αξίζει την επένδυση.

Παντελόνια σε έντονα χρώματα
  • Λίγα αντικείμενα μπορούν να αντικαταστήσουν το αγαπημένο σας ζευγάρι φθαρμένων γκρι εσωρούχων ιδρώτες, αλλά φέτος – αυτό που ορίστηκε από τον καναπέ ρούχα – η ζήτηση για παντελόνια σε διάφορα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων παστέλ και ζουμερά έντονα γράμματα, ήταν ισχυρή. Κατηγορήστε την ιδέα ότι, όταν αισθανθήκαμε άνετα να πάμε ξανά έξω, η δέσμευσή μας για άνεση δεν ταλαντεύτηκε, αλλά θέλαμε ακόμα να ψωνίσουμε και να φορέσουμε κομμάτια που αισθάνθηκαν λίγο πιο διασκεδαστικά από ό, τι συνήθως έβαζε ο τηλέγραφος του ιδρώτα.

Σακάκια
  •  Καρό “σακάκια”  ένα υβριδικό πουκάμισο και σακάκι , είναι από τις τρέχουσες τάσεις της μόδας που μπορούν να φορεθούν οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. Πιο βαρύ από ένα πουκάμισο flanel αλλά όχι τόσο ογκώδες όσο ένα πλήρες παλτό, είναι τέλεια αν πρέπει να τελειώσετε. Φαίνονται επίσης υπέροχα με τα περισσότερα που φοράτε ήδη, από ιδρώτα έως ζιβάγκο.
Μανίκια
  • Μεταξύ των τρεχουσών τάσεων της μόδας, αυτό είναι φτιαγμένο για να το παρατηρήσετε και ως εκ τούτου μπορεί να ήταν λίγο πιο διασκεδαστικό όταν πραγματικά βγαίνατε και ζείτε ζωή, αλλά είναι επίσης αυτό που φαίνεται φρέσκο ​​σε ένα μπακάλικο, το περιστασιακό (και πάλι, ασφαλές !) υπαίθριο δείπνο ή ναι, πάνω από το Zoom.

Ακολουθεί βίντεο για τα ρούχα

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ