Θρίλερ με νεκρό άντρα στο Παλαιό Φάληρο – Βρέθηκε πεσμένος ανάμεσα από 50 κιλά χασίς


Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί τις αστυνομικές αρχές, οι οποίοι κλήθηκαν σε διαμέρισμα τού Παλαιού Φαλήρου για έναν αιφνίδιο θάνατο άνδρα

Στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί βρήκαν νεκρό έναν 43χρονο, ωστόσο αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού εντοπίστηκε περίπου πενήντα κιλά χασίς.

Επίσης, στο τραπέζι βρήκαν ένα πιατάκι με ένα καλαμάκι και υπολείμματα σκόνης, τα οποία έχουν στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους, προκειμένου να διαπιστωθεί για ποια ουσία πρόκειται.

Τα συγκεκριμένα ευρήματα προκαλούν ερωτήματα καθώς ο 43χρονος δεν είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν, ενώ ούτε σε πληροφοριακό επίπεδο ήταν γνωστός στη Δίωξη Ναρκωτικών, παρόλο που η ποσότητα που εντοπίστηκε θεωρείται μεγάλη.

Ο 43χρονος φαίνεται να μην είχε σταθερή δουλειά, ενώ σχεδόν καθημερινά πήγαινε στο καφενείο της γειτονιάς και στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ, παίζοντας στοίχημα.

Το διαμέρισμα βρέθηκε αναστατωμένο από τους αστυνομικούς και στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών προσπαθούν να εξακριβώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Πηγή: bloko.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ