Διατροφή : Φρούτα και λαχανικά που δεν είναι αθώα όταν προστίθενται συντηρητικά

Τα λαχανικά είναι απίστευτα υγιή. Το πρόβλημα είναι ότι συχνά δεν έχουν πολύ καλή γεύση από μόνα τους. Γι ‘αυτό πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν διάφορα προιόντα  για να προσθέσουν γεύση στις σαλάτες τους, μετατρέποντας αυτά τα ήπια γεύματα σε υπέροχες λιχουδιές. Ωστόσο πολλές σάλτσες σαλάτας είναι πραγματικά φορτωμένες με ανθυγιεινά συστατικά όπως ζάχαρη, φυτικά έλαια και trans-λιπαρά , μαζί με διάφορες τεχνητές χημικές ουσίες.

Παρόλο που τα λαχανικά είναι καλά για εσάς, η κατανάλωσή τους με υψηλή περιεκτικότητα σε βλαβερά συστατικά αναιρεί κάθε όφελος για την υγεία που έχετε από τη σαλάτα.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι χυμοί φρούτων είναι υγιείς. Πρέπει να είναι επειδή προέρχονται από φρούτα. Αλλά οι περισσότεροι χυμοί φρούτων που πουλιούνται δεν είναι πραγματικά χυμός φρούτων, αφού δεν έχουν πραγματικά φρούτα σε αυτά, παρά μόνο χημικές ουσίες που έχουν γεύση σαν φρούτα. Αυτό που πίνετε είναι βασικά γλυκό νερό με γεύση φρούτων.

Ακόμα και ο χυμός από 100% φρούτα δεν είναι υγιεινός

  • Έτσι λοιπόν, ακόμη και αν πίνετε χυμό φρούτων 100% ποιότητας, δεν είναι ακόμα η καλύτερη επιλογή και εξηγούμε παρακάτω τους λόγους που ισχύει αυτό.

Όσα πρέπει να ξέρετε για τον χυμό φρούτων

  • Ο χυμός φρούτων είναι σαν φρούτα, εκτός από όλα τα καλά πράγματα (όπως οι ίνες ) που λαμβάνονται. Το κύριο πράγμα που απομένει από τα πραγματικά φρούτα είναι η ζάχαρη και η ζάχαρη δεν κάνει καθόλου καλό στον οργανισμό γι αυτό είναι καλύτερο να μην καταναλώνουμε πολλούς.

Πόση ζάχαρη περιέχει ένας χυμός φρούτων

  • Ο χυμός φρούτων περιέχει στην πραγματικότητα μια παρόμοια ποσότητα ζάχαρης με ένα ρόφημα με ζάχαρη.

Ακολουθεί βίντεο για τους χυμούς

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ