Εμβόλιο AstraZeneca: Στο χειρουργείο η 44χρονη από την Κρήτη με το αιμάτωμα στον εγκέφαλο


Εμβόλιο AstraZeneca: Εσπευσμένα στο χειρουργείο θα εισαχθεί η 44χρονη γυναίκα από την Κρήτη που εμφάνισε θρόμβωση στον εγκέφαλο. Επιδεινώθηκε η κατάστασή της σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ.

Τεράστια περιπέτεια για τη 44χρονη από την Κρήτη που εμφάνισε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca. Η μητέρα τριών παιδιών παρουσίασε νέα επιδείνωση στην υγεία της και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα neakriti.gr, εμφάνισε εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία με αποτέλεσμα να μπει άμεσα στο χειρουργείο.

Η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα σοβαρή και όπως αναφέρει το δημοσίευμα ζητήθηκε εξουσιοδότηση από τον σύζυγό της για να γίνει η επέμβαση. Νωρίτερα, σε δηλώσεις που έκανε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, είχε επιβεβαιώσει πως η κατάσταση της 44χρονης αντί να βελτιωθεί είχε παρουσιάσει επιδείνωση.

Συγκεκριμένα, σχολίασε πως στην αξονική τομογραφία που της έγινε αντί να υπάρξει υποχώρηση του αιματώματος αυτό παρουσιάζεται να έχει αυξηθεί. Λίγη ώρα αργότερα υπήρξε η αρνητική εξέλιξη που φέρνει τη 44χρονη γυναίκα στο χειρουργείο να δίνει μάχη για τη ζωή της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ