Στο mega εμβολιαστικό κέντρο της Ρόδου ο Χαρδαλιάς: «Είμαστε όρθιοι και θα βγούμε νικητές»


Το mega εμβολιαστικό κέντρο στο νησί της Ρόδου, επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Ν.Χαρδαλιάς.

Το mega εμβολιαστικό κέντρο στη Ρόδο, που θα λειτουργήσει από την προσεχή Δευτέρα 24 Μαΐου, επιταχύνοντας την διαδικασία εμβολιασμού των κατοίκων του νησιού, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους, καθώς και κλιμάκιο στελεχών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Ο υφυπουργός πραγματοποίησε αυτοψία μαζί με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, και τον δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη, για την οριστική χωροθέτηση του νέου εμβολιαστικού κέντρου δυναμικής 24 εμβολιαστικών γραμμών. Το νέο εμβολιαστικό κέντρο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Καλλιθέας στο Φαληράκι Ρόδου.

Με δηλώσεις τους οι κ.κ. Χαρδαλιάς και Θεμιστοκλέους εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τις εργασίες που έγιναν έτσι ώστε να μετατραπεί το κλειστό γυμναστήριο σε μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο και ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τις υπηρεσίες και τους τοπικούς παράγοντες για την προσπάθεια που κατέβαλλαν έτσι ώστε να είναι έτοιμο το κέντρο.

Η εργασία που έγινε αποτελεί πρότυπό, τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς επισημαίνοντας ότι η προσπάθεια που γίνεται αφορά τους πολίτες για να μπορούν να επιστρέψουμε όλοι ασφαλείς στην κανονικότητα μας. Τόσο ο κ. Χαρδαλιάς όσο και ο κ. Θεμιστοκλέους επισήμαναν επίσης την ανάγκη να προχωρήσουν με ταχύτερους ρυθμούς οι εμβολιασμοί και έκαναν έκκληση προς τους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν αλλά και να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Την ικανοποίηση τους εξέφρασαν επίσης με δηλώσεις τους ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, και ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης καθώς και η βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Μίκα Ιατρίδη που παρέστη στην ενημερωτική επίσκεψη.

Θα είναι ένα εμβολιαστικό κέντρο με τη δυνατότητα χιλιάδων εμβολιασμών ημερησίως, που μπαίνει σε λειτουργία από την Δευτέρα, τόνισε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου επισημαίνοντας ότι σε χρόνο ρεκόρ, διαμορφώθηκαν οι χώροι ενός αθλητικού γηπέδου σε ένα σύγχρονο και φιλόξενο κέντρο εμβολιασμού.

«Αυτή η μάχη μας αφορά όλους και οφείλουμε να μπαίνουμε σε αυτή κάθε μέρα με τη δύναμη που μας δίνει η γνώση οτι θα την κερδίσουμε βήμα-βήμα. Με επιμονή και αφοσίωση. Σε αυτό τον νέο υπέροχο χώρο, όπως και σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα των νησιών μας, πηγαίνουμε για να κερδίσουμε πίσω την ζωή μας. Πηγαίνουμε για να νικήσουμε την αγωνία, την αβεβαιότητα, την ακινησία. Είμαστε όρθιοι και θα βγούμε νικητές» επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζημάρκος.

Στη συνέχεια ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε την γέφυρα στην περιοχή «Χαράκι», η κατασκευή της οποίας έχει ολοκληρωθεί και ενημερώθηκε για το έργο από τον περιφερειάρχη.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ